„TV pagalbos“ veterinarą Paulių Morkūną apstulbino pro tėvų langą pamatytas vaizdas

„TV pagalbos“ veterinaras Paulius Morkūnas (35 m.) socialinio tinklo paskyroje prakalbo apie gamtos saugojimą. Tai padaryti TV žvaigždę paskatino šalia jo tėvų namų iškirsti medžiai.

Paulius Morkūnas.<br> Soc. tinklo nuotr.
Paulius Morkūnas.<br> Soc. tinklo nuotr.
Paulius Morkūnas.<br> Soc. tinklo nuotr.
Paulius Morkūnas.<br> Soc. tinklo nuotr.
Paulius Morkūnas.<br>E.Knispelis
Paulius Morkūnas.<br>E.Knispelis
Paulius Morkūnas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Paulius Morkūnas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 10, 2021, 9:51 PM

Apleistą ir niekam nereikalingą lauką P.Morkūno tėvai prižiūrėjo ir puoselėjo ne vienerius metus, kol vieną dieną pamatė širdį veriantį vaizdą – ekskavatoriais išvagotą lauką. Istorija vyras sutiko pasidalyti ir su lrytas.lt skaitytojais.

„O dabar tiesiog apie gamtą, arba kuri buvo... Prie mano tėvelių namų, beje, ir mano žmonos tėvelių namų, nes buvome kaimynai, buvo toks kalnas, kuris matėsi pro langus.

Jis buvo apleistas ir prieš daug metų mano mama sugalvojo iš kalno, kurį mato pro savo langą, padaryti gražų gamtos kampelį, kur iki dabar lankosi stirnos ir kiti laukinės gamtos gyvūnai.

Prieš kelis metus mamos sukurtas grožis gavo Kauno miesto įvertinimą už viena iš gražiausių kūrinių mieste.

Visada žinojome, kad tai gali būti laikina, nes ta žemė yra ne mūsų, o Kauno miesto, bet sunku patikėti, kad nuostabus šlaitas bus įtrauktas į vieną iš grąžintinų žemės sklypų, nes aplink tikrai daug lygių vietų kur galima statyti namus, o čia juk ir miškelis ir daug gyvūnų.

Viskas suprantama ir teisiškai viskas yra teisinga, bet tiesiog gaila, kad vis mažiau lieka žaliųjų zonų aplink mūsų namus, kokia ir buvo šios žemės ankstesnė paskirtis. Saugome ir tausokime mūsų mylimos Lietuvos gamtą“, – socialinio tinklo paskyroje savo nuomonę išdėstė P.Morkūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.