Oksana Pikul pasiryžo išpildyti visus mamos norus: laukia išvaizdos pokyčiai

Pavasaris – pokyčių laikas, dabar labiau nei bet kuriuo kitu metu norisi atnaujinti įvaizdį ir pasigražinti, o pokyčių dovana Motinos dienos proga smagu pradžiuginti ir vieną brangiausių žmonių – mamą. Apie tokią išskirtinę dovaną pagalvojusi grožio srityje dirbanti Oksana Pikul-Jasaitienė pasiūlė savo mamai kartu apsilankyti vienoje didžiausių privačių plataus profilio medicinos klinikų Lietuvoje „Fi Clinica“.

Po operacijos ir procedūros viena pirmųjų Oksanos pokyčius įvertino mama Laima.<br>lrytas.lt montažas.
Po operacijos ir procedūros viena pirmųjų Oksanos pokyčius įvertino mama Laima.<br>lrytas.lt montažas.
Oksana Pikul-Jasaitienė su mama Laima.<br>„Fi Clinica“ nuotr.
Oksana Pikul-Jasaitienė su mama Laima.<br>„Fi Clinica“ nuotr.
Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Justinas Grašys ir Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>„Fi Clinica“ nuotr.
Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Justinas Grašys ir Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>„Fi Clinica“ nuotr.
Viena didžiausių privačių plataus profilio medicinos klinikų Lietuvoje „Fi Clinica“.<br>„Fi Clinica“ nuotr.
Viena didžiausių privačių plataus profilio medicinos klinikų Lietuvoje „Fi Clinica“.<br>„Fi Clinica“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 28, 2021, 9:00 AM, atnaujinta Apr 28, 2021, 9:27 AM

Šioje klinikoje pirmoji apsilankyti nusprendė Oksana, kovo viduryje plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Justinas Grašys jai atliko plastinę veido operaciją, kurios metu buvo pakelta kakta, antakiai, pakoreguoti akių vokai, ir veido korekciją formuojančiais siūlais.

„Labai svarbu džiaugtis savo išvaizda ir pasitikėti savimi. Tai garantuoja sėkmę“, – sako savo vardo grožio namus įkūrusi moteris ir priduria, kad jos darbe estetinė išvaizda ypač svarbi.

Veido ovalo korekciją formuojančiais siūlais gydytojas rekomendavo atsižvelgęs į Oksanos veido ypatumus – išraiškingą apatinio žandikaulio liniją, mažą odos perteklių ir suglebimą.

„Skaičiau daug mitų apie šią procedūrą. Labai džiaugiuosi, kad ją atliko profesionalas, kuris šiuos mitus greitai išsklaidė. Neilgai trukus po operacijos jau mačiau pirmuosius pokyčius, veido ovalas pakilo, tad gravitacijos trūkumus gydytojas pakoregavo idealiai“, – procedūrą vertina O.Pikul-Jasaitienė.

Veido korekcija formuojančiais siūlais nėra operacija, tai procedūra, kurios metu naudojamas vietinis nuskausminimas, o siūlai veriami į tam tikras veido zonas, kurias norima padailinti. Jais galima pakoreguoti lengvą veido odos ir audinių suglebimą, nedideles raukšleles ar antakių asimetriją ir poslinkį žemyn.

Gydytojas akcentuoja, kad prieš veriant siūlus labai svarbu atsižvelgti į paciento poreikius, įvertinti veido struktūrą ir sudaryti planą, kuriomis kryptimis veriami siūlai suteiks geriausią efektą. Pati procedūra trunka apie 15 minučių, tačiau dar 45 skiriamos paciento konsultacijai, rezultatas po šios procedūras matomas iš karto, o efektas išlieka nuo 6 mėnesių iki 2 metų, tai priklauso nuo žmogaus organizmo.

Pasak gydytojo, siūlų procedūra labiausiai tinka jaunesniems pacientams – 35-45 metų amžiaus, kai odos suglebimas ir perteklius nėra dideli.

Tiems, kuriems aktuali ne tik veido kontūrų ir raukšlelių korekcija, bet ir odos putlumo atkūrimas, J.Grašys rekomenduoja siūlų procedūrą derinti su hialurono rūgšties injekcijomis, kurias „Fi Clinica“ atlieka patyrę specialistai.

Po operacijos ir procedūros viena pirmųjų Oksanos pokyčius įvertino mama Laima: „Dukra dabar atrodo daug jauniau, atviresnių akių, o žvilgsnis tapo mielesnis. Tačiau svarbiausia, kad ji taip džiaugiasi rezultatais.“

Pasak Laimos, nors gražiausia ji pati jaučiasi tada, kai dukra padažo, dailiai sušukuoja ir papuošia, dabar norėtų pasigražinti papildomai.

„Dukra mane įkvepia ieškoti pozityvumo ir atrodyti jaunatviškai, šalia jos visuomet noriu pasitempti. Mano amžiaus moteriai jau norisi pasitobulinti ir pataisyti su metais atsiradusius išvaizdos pokyčius, juk bėgant laikui natūraliai senstam ir atsiranda trūkumų“, – sako „Fi Clinica“ irgi apsilankiusi žinomos moters mama, savo pokyčius patikėjusi vienam klinikos įkūrėjų, medicinos mokslų daktarui, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojui Vygintui Kaikariui.

Kaip ir Oksanai, jos mamai bus atliktas kaktos pakėlimas, papildomai – apatinių vokų korekcija ir veido korekcija persodintais riebalais.

Oksana pasakoja nujautusi, kad mama išvaizdos pokyčių norėtų: „Su mama esame artimiausi žmonės. Ji – mano geriausia draugė, tad, žinoma, su ja pasikalbame visomis temomis. Kalbėdama apie savo problemas supratau, jog giliai širdyje ir mama norėtų tokių pokyčių, bet nedrįsta užsiminti. Nusprendžiau, kad tai jai bus puiki dovana.“

Oksana neklydo, iš tiesų apie plastinę veido operaciją mama svarstė jau kurį laiką.

„Šiai operacijai reikėjo pasiryžti, apie ją daug svajojau, tačiau kalbėti apie tai garsiai nedrįsau. Dukra mane nustebino pasiūlydama klinikoje pasigražinti ir man. Šiam žingsniui ryžausi tik jos dėka“, – apsisprendimą apsilankyti „Fi Clinica“ prisimena Laima.

Oksana pastebi, kad brandesnio amžiaus moterys dažnai susimąsto, ar tikrai joms reikia tokių pokyčių kaip plastinės operacijos. Tačiau labiau pasitikėti savimi ir drąsiau žvelgti į priekį norisi kiekvienai.

O.Pikul mano, kad jeigu tokie pokyčiai suteiks moteriai meilės sau, tą meilę ji skleis ir aplinkiniams: „Man nėra nieko svarbiau už laimingą ir sveiką mano šeimą. Pati kreiptis į „Fi Clinica“ nusprendžiau dabar, nes gyvenimu džiaugiuosi šią akimirką ir noriu patikti sau, todėl nemačiau reikalo laukti. Norėjau pasaulį matyti atviromis ir nepavargusiomis akimis, galbūt būdama vyresnio amžiaus turėsiu jau visai kitokius poreikius. Kai jaučiame poreikį ir sunku priimti sprendimus, geriausia pasikonsultuoti su specialistais – jie patars, ar verta apie tai mąstyti. Teisingas ir nekomerciškas daktaras niekada pacientui nesiūlys to, kas fiziologiškai peržengtų ribas ir būtų žalinga. Pasitikiu „Fi Clinica“ specialistais, noriu, kad mama džiaugtųsi gyvenimu ir spinduliuotų grožiu, todėl padovanosiu jai kad ir visą pasaulį, išpildysiu visus jos norus, nes taip gera matyti mamą laimingą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.