Užsidaro dizainerės Dianos Vapsvės parduotuvė: „Mus įveikė Kauno savivaldybė“

Žinoma dizainerė Diana Vapsvė išgyvena sunkius laikus. Oficialiame savo feisbuko puslapyje moteris pranešė, kad jos parduotuvė, esanti Kauno centre, uždaroma.

 Diana Vapsvė.<br> LR archyvo nuotr.
 Diana Vapsvė.<br> LR archyvo nuotr.
 Diana Vapsvė su vyru Virginijumi.<br> LR archyvo nuotr.
 Diana Vapsvė su vyru Virginijumi.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 13, 2021, 2:10 PM, atnaujinta Jul 14, 2021, 2:38 PM

„Mūsų Kauno parduotuvės neįveikė Covid-19, tačiau įveikė Kauno savivaldybė. Esame priversti uždaryti savo parduotuvę Vilniaus g. 70, Kaune nuo liepos mėn. 31d. Tad skelbiame Kauno parduotuvės uždarymo nuolaidas drabužiams esantiems parduotuvėje – perkant 1-2 prekes taikysime 30% nuolaidą, perkant 3 prekes ir daugiau – 40 % nuolaidą. Būsime dėkingi, jei užsuksite ir palengvinsite mums išsikraustymą“, – pranešė Diana.

Primename, kad Kaune, Vilniaus gatvėje, prasidės ilgai lauktas kapitalinis remontas. Liepos viduryje nuo Rotušės aikštės iki požeminės pėsčiųjų perėjos prasidės pirmasis svarbių darbų etapas.

Požeminių komunikacijų darbus planuojama baigti iki Kalėdų, o visą projektą įgyvendinti – mažiau nei per metus.

Kol statybvietėje nebus galimybių užtikrinti saugius pėsčiųjų praėjimus, miestiečiai raginami rinktis alternatyvius maršrutus. Tarp Rotušės aikštės ir Birštono gatvės siūloma keliauti Muitinės ir Kurpių gatvėmis.

„Vilniaus gatvės kapitalinis remontas buvo planuotas seniai, tačiau gerus norus atidėjo kelerius metus užtrukusi rangovo paieška. Su Senamiesčio bendruomene nuolatos palaikome ryšį ir informuojame apie artėjančius šios svarbios miesto arterijos darbus.

Kantrybės tikrai prireiks, tačiau be jos neįmanomi jokie pokyčiai. Kaunas išgyvena spartų augimą ir ne kartą įrodė, kad pakentėti verta dėl patogumo, jaukumo, prieinamumo. Tikime, kad atnaujinta Vilniaus gatvė taps dar patrauklesne vieta, ir tai bus pagrindas greitam verslo atsigavimui“, – kalbėjo Kauno savivaldybės administracijos direktorius Vilius Šiliauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.