„Kai tik atsiranda proga ir miške pasirodo pirmieji grybai, visada su šeimyna stengiamės ištrūkti į mišką.
Ten drauge smagiai praleisti laiką, pagrybauti bei pakvėpuoti grynu oru“, – naujienų portalui lrytas.lt apie pomėgį pasakojo A.Stumbras.
Vyras pasakojo, jog šįkart pririnktų grybų krepšyje vyravo voveraitės.
„Šį kartą pasitaikė daugumoje voveraitės. Iš rastų grybų dažniausiai gaminame grybų sriubą, bet kulinarė dukra prigalvoja ir kitokių skanių patiekalų“, – pasakojo jis.
Nors savaitgalį šeimą tyrinėjo Vilniaus apylinkes, tačiau tikslios vietos, kur rado tiek grybų – neišdavė.
„Mes kaip ir geri žvejai – savo vietų neišduodame“, – bebaigiant pokalbį šyptelėjo verslininkas.