Magas Nicholas Kin atrado naują aistrą: „Ši meilė man kainuoja brangiai“

Mentalistą Nicholą Kin dažniausia esame įpratę matyti scenoje, tačiau vyras jau kuris laikas dažniau apsiginklavęs šaunamuoju ginklu, o po užsiėmimų būna nuo galvos iki kojų išsitepęs… dažais.

Magas Nicholas Kin atrado naują aistrą,<br> LR koliažas.
Magas Nicholas Kin atrado naują aistrą,<br> LR koliažas.
Magas Nicholas Kin atrado naują aistrą,<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Magas Nicholas Kin atrado naują aistrą,<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Magas Nicholas Kin atrado naują aistrą,<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Magas Nicholas Kin atrado naują aistrą,<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Magas Nicholas Kin atrado naują aistrą,<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Magas Nicholas Kin atrado naują aistrą,<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2021-10-11 09:47

Taip, iš tiesų, žinomas magas susidomėjo profesionaliu dažasvydžiu, bet tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio.

„Šią pramogą pirmąkart išmėginau prieš aštuonerius metus. Tąkart pabėgiojau, pašaudžiau. Prisimenu, buvo smagu. Tačiau išgirdęs, kiek kainuoja apranga, įranga, šoviniai, kiti būtini dažasvydžio reikmenys, labai nustebau. Man šis žaidimas pasirodė pernelyg brangus. Didžiąją pinigų dalį skyriau mokslams, daug tobulinausi užsienyje, o ir uždirbdavau ne tiek, kiek dabar“, – atvirai kalbėjo mentalistas.

Tačiau prieš metus, sulaukęs bičiulių kvietimo dar kartą išbandyti jėgas dažasvydžio aikštėje, rimtai juo susidėmėjo: „Pernai rugsėjį, paskatintas Kauno dažasvydžio klubo savininko, dalyvavau mėgėjų lygos sportinio dažasvydžio turnyre. Taip įsitraukiau į šį sportą, kad ir toliau dalyvauju mėgėjų kovose“, – pasakojo Nicholas Kin.

Jei jums iki šiol dažasvydis asocijavosi tik su laisvalaikio praleidimu, yra žmonių, kurie užsiima profesionaliu dažasvydžio sportu, kuris šiuo metu sparčiai populiarėja Europoje.

Lietuva taip pat turi kuo didžiuotis. Prieš metus įsikūręs dažasvydžio klubas „LT United“, kurį sudaro žaidėjai iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Mažeikių, šiais metais pirmą kartą dalyvavo Varšuvoje įvykusiame tarptautiniame dažasvydžio turnyre „Varšuvos dažasvydžio taurė’2021“ ir viename iš trijų turnyrų pelnė garbingą trečiąją vietą.

Tiesa, pati kelionė iki Varšuvos ne visiems baigėsi sėkmingai. Dingus vieno automobilio stabdžiams, ne visi komandos nariai pasiekė turnyro vietą ir negalėjo dalyvavauti treniruotėje, bet tas nesutrukdė pasiekti tokių gerų rezultatų, o tai dar vienas įrodymas apie aukštą komandos narių pasiruošimo lygį.

Mentalistas Nicholas Kin taip pat vyko į turnyrą Lenkijoje, ir, kai žaidė „LT United“ komanda, palaikė komandos narius ne magiškais triukais, o žemiškais darbais.

„Laksčiau po aikštelę, rinkau taip vadinamas „tubas“, rūpinausi komandos narių įranga, žiūrėjau, ar nieko netrūksta, prieš išeinant į aikštelę“, – įspūdžiais dalijosi mentalistas. „Šis žaidimas ženkliai skiriasi nuo mums visiems įprasto pramoginio dažasvydžio: jis reikalauja akies taiklumo, fizinės ištvermės, taktikos išmanymo.

Tai komandinis sportas, kuriame kiekvieno žaidėjo vaidmuo, siekiant pergalės ypač svarbus“, – įsitikinęs Nicholas Kin.

„Na, tarkime, paprastame dažasvydyje, žmogus gali smagiai praleisti laiką, iššaudęs 200 kamuoliukų, bet čia visai kas kita: turnyrui vienam žmogui reikia mažiausiai 3 dėžių, kur kiekvienoje jų yra po 2000 kamuoliukų! Pamatęs, kokie greičiai yra šiame žaidime, negalėjau įsivaizduoti, kad taip įmanoma!

Bet, kitą dieną išmėginęs pats jėgas mėgėjų turnyre, supratau, kad jei labai nori – išties įmanoma pasiekti labai daug“, – karštais įspūdžiais, parsivežtais iš turnyro Lenkijoje, dalijosi magas.

Na, o ateityje didžiausias žinomo vyro siekis yra tapti Lietuvos dažasvydžio rinktinės nariu, ir nors tai brangus malonumas, dėl šios svajonės jis pasiryžęs aukoti ir savo laiką, ir pinigus.

„Taip, ši meilė man kainuoja brangiai, bet ji to verta!“, – šypsosi Nicholas Kin.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.