Virtuali mokykla pasisakė apie savo komandos nario Manto Stonkaus vairavimą išgėrus ir išdėstė poziciją

Pasarosios dienos aktoriui, renginių vedėjui, humoristui Mantui Stonkui išties sunkios. Spalio pabaigoje M.Stonkus buvo sustabdytas Dusetų miestelyje (Zarasų r.) vėlų penktadienio vakarą. Vyras vairavo automobilį „Suzuki“. Jam buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (1,67 prom.), už kurį jau numatyta baudžiamoji atsakomybė. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Mantas Stonkus.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
Mantas Stonkus.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
Mantas Stonkus.<br>I.Sivakoff nuotr.
Mantas Stonkus.<br>I.Sivakoff nuotr.
Mantas Stonkus.
Mantas Stonkus.
Mantas Stonkus.<br>T.Bauro nuotr.
Mantas Stonkus.<br>T.Bauro nuotr.
Mantas Stonkus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mantas Stonkus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mantas Stonkus.<br>D.Umbraso nuotr.
Mantas Stonkus.<br>D.Umbraso nuotr.
Mantas Stonkus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Mantas Stonkus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Mantas Stonkus.
Mantas Stonkus.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Nov 11, 2021, 11:49 AM, atnaujinta Nov 11, 2021, 11:50 AM

Po tokios žinios Mantas užsivėrė tylos siena: jo nematyti socialiniuose tinkluose, nesifilmuoja kartu su bičiuliais Mantu Katleriu ir Rolandu Mackevičiumi kuriamoje internetinėje laidoje „Vėl tie patys“.

Praėjusį savaitgalį paaiškėjo, kad dėl šio įvykio bendradarbiavimą sustabdė sporto prekės ženklas „Sportland“.

Dabar savo poziciją išdėstė „Digiklasė“. Mantas yra vienas iš šios virtualios mokyklos įkūrėjų.

„Dėl Manto Stonkaus situacijos. Sulaukėme daug neigiamų atsiliepimų, komentarų bei replikų dėl mūsų komandos nario Manto Stonkaus poelgio. Norime tvirtai pareikšti, kad nors ir šis žmogus stipriai prisidėjo prie to, kur šiuo metu yra „Digiklasė“, tačiau mes VISIŠKAI NEPALAIKOME ir NETOLERUOJAME tokio elgesio.

Vienas svarbiausių dalykų, kurį norime akcentuoti – Manto rolė mūsų įmonėje. Mantas Stonkus pirmasis patikėjo „Digiklasės“ projekto idėja, todėl jo idėjų, plataus pažinčių rato ir didelės auditorijos pagalba mums pavyko greitai ir efektyviai populiarinti pirmąją Europoje grupinio mokymosi platformą, kuri prieinamą papildomą ugdymą suteikė jau daugiau nei 4,5 tūkst. moksleivių iš visos Lietuvos.

Šiuo metu Mantas yra atsitraukęs nuo aktyvios veiklos „Digiklasėje“ ir yra ankstyvojo investuotojo pozicijoje. Tikrai žinome, jog Mantas nuo pat pradžių projektu susidomėjo ne dėl honorarų, o dėl sprendimo, kuris gali pasitarnauti daugeliui moksleivių.

Tokiu būdu mums pavyko kokybišką mokymąsi pirmą kartą Lietuvoje padaryti pasiekiamu praktiškai visoms šeimoms. Svarbiausia, norime pabrėžti, kad Mantas Stonkus NIEKAIP NĖRA SUSIJĘS SU UGDYMU IR AKADEMINIU TURINIU „Digiklasėje“.

Už ugdymo procesus ir švietimo turinį Digiklasėje tiesiogiai yra atsakingas įmonės vadovas ir švietimo vadovas. Tikimės, kad suprasite. Naudodamiesi galimybe, norime paskatinti nekartoti Manto Stonkaus padarytos klaidos“, – socialiniame tinkle rašė „Digiklasė“.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad apie padarytą nusižengimą M.Stonkus prisipažino pats socialiniame tinkle. 

„Artimiausi žmonės situaciją jau žino, o dabar noriu, kad sužinotumėt ir jūs, bet iš manęs paties.

Savaitgalį padariau taip, kaip niekada gyvenime negalvojau, kad darysiu – būdamas draugų sodyboj girtas sėdau už automobilio vairo.

Jokios lengvinančios ir mane teisinančios aplinkybės nėra svarbios, nes pats visada atvirai smerkiau besielgiančius panašiai ir buvau įsitikinęs, kad man taip neatsitiks. Klydau.

Suprantu, kad vairuodamas girtas ne tik sukėliau riziką nukentėt niekuo dėtiems žmonėms bet ir sugadinau gero tėvo ir vyro įsivaizdavimą savo šeimos nariams. Priisimsiu visą pagal rašytus ir nerašytus įstatymus man priklausančią atsakomybę. Labai atsiprašau žmonių, kurie mane gerbė ir manim tikėjo. Aš jus nuvyliau“, – feisbuke rašė komikas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?