Gimtadienį švenčianti Gabrielė Rutkauskienė-Vasha: „Jaučiuosi lyg man būtų 40“

Gruodžio 6-ąją dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha švenčia 27-ąjį gimtadienį. Tiesa, moteris jį jau paminėjo savaitgalį – jaukiai laiką praleido su draugėmis. Šventės dieną ji skiria artimiesiems. Tokia geriausia jai ir dovana – akimirkos su artimiausiais žmonėmis.

 Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.
 Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.
 Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.
 Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.
 Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.
 Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 6, 2021, 11:09 AM

Gimtadienio dieną atlikėja pasidalino fotosesijos nuotraukomis bei pamąstymais.

„27. Atrodo tiek mažai, bet kartu ir daug. Per pastaruosius 5 gyvenimo metus patyriau labai daug. Kartais jaučiuosi taip lyg man 40 metų būtų. Bet apie šį skaičių kalbėti dar tikrai per anksti.. kažin kiek dar visko gyvenime manęs laukia...

Kad ir kas bebūtų ir kad ir kiek tų gimtadienių liko, kaip ir kiekvienais metais noriu padėkoti visiems žmonėms kurie palaiko mane, kurie būna šalia kai gerai ar blogai. Visiems sekėjams, gerbėjams, mamai, tėčiui, dukrai, močiutei, seneliui kurio beproto ilgiuosi. Visiems artimiesiems, draugėms kurios niekada nenusisuko nuo manęs, išklausė ir visada palaikė...

Laikui bėgant kiekvieni metai pagaliau tampa geresni. Šiais metais igijau nemažai sceninės patirties, geriau pažinau sielai artimus žmones, supratau, kad viskas prasideda nuo meilės sau.

Tikiu, kad gyvenime laukia dar ne vienas projektas, ne tik scenoje, bet ir asmeniniame gyvenime, darbuose bei šeimoje. Esu dėkinga kiekvienam atskirai už visas emocijas, kurias man suteikiate.

Šiais metais aš vėl pradėjau tikėti pasaka ir stebuklais. Šie metai įrodė, kad nieko nėra neįmanomo. Svarbiausia tikėti, mylėti ir priimti viską, ką siunčia gyvenimas“, – mintimis dalijosi Gabrielė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: : Lithuanian challenges in Green Finance and Global Agenda