Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičių skyrybų dramoje – maža atlikėjos pergalė

Dainininkės Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio skyrybų byloje atsiranda vis naujesnių detalių. Ketvirtadienį teismas pripažino Rūtos mažą pergalę.

Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis.<br>P.Mantauto nuotr.
Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis.<br>P.Mantauto nuotr.
Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis.<br>LR archyvo nuotr.
Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 9, 2021, 6:21 PM

Kaip praneša alfa.lt, R.Damijonaičiui pagrįstai skirtas įspėjimas dėl nustatytos bendravimo su atžalomis tvarkos nesilaikymo. Nors teismo sprendimu vyras buvo įpareigotas nustatytu laiku rūpintis vaikais ir bendrauti su jais, R.Damijonaičiui tas ne visada pavykdavo.

Kaip skelbia minėtasis portalas, bendravimo su vaikais tvarką teismas nustatė 2021 m. sausio pabaigoje, tuo tarpu R. Damijonaitis šios tvarkos nesilaikė kovo ir balandžio mėnesiais. Iš viso nustatyti penki atvejai, kai vyras pas vaikus tiesiog neatvyko, laiku negrąžino ar kitaip pažeidė nustatytą tvarką, už kiekvieną tokį atvejį grėsė bauda iki 300 eurų.

Pirmos instancijos teismo paskirtą įspėjimą R. Damijonaitis apskundė Vilniaus apygardos teismui, teigdamas, kad buvo įspėtas nepagrįstai.

Alfa.lt rašo, kad dabar Vilniaus apygardos teismas atmetė vyro skundą: R. Damijonaitis išties nepateikė jokių įrodymų, kad turėjo pagrindą nesilaikyti nustatytos bendravimo su vaikais tvarkos, o jei bendravimo su dukra laikas nėra patogus, galima kreiptis į teismą ir prašyti jį pakeisti, tačiau ne ignoruoti nustatytą tvarką.

Visai neseniai jų skyrybos pasisuko tokia linkme, kad Rūtos ieškinys nustebino net visko mačiusius teisininkus. Jei vaikų nenori išlaikyti tėvas, juos turėtų išlaikyti tėvo motina. To nusprendė reikalauti su vyru besiskirianti R.Ščiogolevaitė.

Ji padavė į teismą savo sutuoktinio 34 metų Rolando Damijonaičio motiną ir siekia, kad ji padėtų išlaikytų jųdviejų vaikus. 

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad apie pašlijusius R.Ščiogolevaitės ir R.Damijonaičio santykius ir į jųdviejų namus važiuojančius policijos pareigūnus buvo pradėta kalbėti prieš kelerius metus, tačiau skyrybų byla oficialiai buvo atversta 2021-ųjų pradžioje.

Rūta ir Rolandas susituokė 2013-ųjų birželio 14-ąją. Damijonaičiai susilaukė keturių vaikų – sūnų Arono, Agnaro, dukrų Anabelės ir Aretos.

Iš santykių su profesionaliu šokėju Deividu Meškausku Rūta augina sūnų Adomą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.