Kaune duris atvėrė „De Ribas Jewellery“ parduotuvė: klientams siūlo laimėti net 10 tūkst. eurų vertės žiedą

Kaune esantis prekybos centras „Mega“ sublizgo įvairiausiais „De Ribas Jewellery“ deimantais. Čia duris atvėrė „pop-up“ tipo parduotuvė.

lrytas.lt montažas.
lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (18)

Lrytas.lt

Dec 11, 2021, 11:00 AM

„Daug laiko galvojau kažką kitokio padaryti Kaune, kaip pas mus (sostinėje, Red.) yra Stiklių gatvėje – graži ir instagramiška vieta, įdomu lankytojams, kitoks aptarnavimo ir patirties būdas“, – sakė „De Ribas Jewellery“ įkūrėjas.

Lankytojus čia stebina ne tik įvairiausi deimantai bei papuošalai, bet ir akį traukiantis interjeras, prie kurio prisidėjo ir puikiai Lietuvoje žinomas stilistas Mantas Petruškevičius.

P.Ribas sako, kad deimantai yra ne tik puošmena, tai – investicija. O tokiu pastarasis ketina pradžiuginti ir vieną iš pirkėjų.

Apsilankiusieji parduotuvėje švenčių proga galės laimėti kerinčio grožio vieno karato deimantu padabintą žiedą, kurio vertė – dešimt tūkstančių eurų.

Patrikas sako, kad tokią dovaną gavęs asmuo jį galės perduoti ir kitoms kartoms, o vienintelė sąlyga – parduotuvėje įsigyti papuošalą mažiausiai už 150 eurų.

„Atvykusiems siūlome dalyvauti žaidime – laimėti vieno karato deimantą, kurio vertė yra 10 tūkstančių eurų. Gruodžio mėnesį tie, kurie ateis ir įsigys prekių virš 150 eurų, dalyvaus šiame žaidime. Nugalėtoją, kuris laimės didelį ir unikalų deimantą, paskelbsime per Naujuosius metus. Tokio dydžio – vieno karato – brangakmenis laikomas investicija. Karatas sufleruoja aukštesnį kainos lygmenį, tokį deimantą galima perduoti iš kartos iš kartą, vertė tik kils. Tai yra tobulas deimantas, manau, kad asmuo, kuris laimės, tikrai bus labai laimingas“, – svarstė „De Ribas Jewellery“ įkūrėjas.

Sakoma, kad deimantai yra geriausi moters draugai, tačiau P.Ribas sako, kad nereikia užmiršti ir vyrų.

„De Ribas Jewellery“ siūlo pasipuošti ir jiems, o tam sukūrė net specialią kolekciją, kurios papuošalų kainos svyruoja nuo 500 iki 1800 eurų.

Įkūrėjas sako, kad ši parduotuvė iš kitų išsiskiria ne tik savo unikaliu dizainu, bet ir siūlomomis prekėmis.

„Pop-up“ tipo parduotuvėje galima susipažinti su „De Ribas Jewellery“ kurtais papuošalais iš skirtingų kolekcijų.

P.Ribas teigia, kad jo šeimos verslo išskirtinumas yra tai, kad viską nuo nulio tenka daryti patiems.

Pasak Patriko, tai padeda užtikrinti šimtaprocentinę dirbinių kokybę.

„Su šeima šioje srityje esame virš 20 metų. Dirbame be jokių tarpininkų – yra mūsų gamyba, mūsų fabrikas, mūsų ofisas Izraelio deimantų biržoje. Nesame pirkėjai – mes esame nariai. Stengiamės dėl savo klientų – siūlome geras kainas, unikalius dizainus ir aukščiausią kokybę“, – teigė prekės ženklo „De Ribas Jewellery“ įkūrėjas.

P.Ribas sako, kad deimantai nėra vien puošmena ar investicija, tai ir menas, kuriuo jis skatina pasigrožėti kiekvieną apsilankiusį jo parduotuvėje Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.