„Funky“ lyderė Beata Wilkin paaiškino, kur buvo dingusi ir kodėl neatvyko į koncertą

Grupės „Funky“ lyderė Beata Wilkin (42 m.) praėjusią savaitę dingo kaip į vandenį. Moteris neatvyko į Didžiojoje Britanijoje, Piterbore vykti turėjusį koncertą, neatsiliepė į skambučius.

B.Wilkin.
B.Wilkin.
Beata Wilkin.
Beata Wilkin.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 20, 2021, 12:14 PM, atnaujinta Dec 20, 2021, 12:16 PM

Tai papiktino koncertą organizavusį Gytis Žitkauską. Vyras neslėpė apmaudo dėl prarastų jėgų ir laiko organizuojant atlikėjos pasirodymą.

Pasidalinus žinia apie dingusią žvaigždę, ši apie save pranešė socialiniuose tinkluose.

„Mielieji! Labai apgailestaudama pranešu, kad šįvakar Piterbore turėjęs įvykti koncertas atšaukiamas. Dėl man taikomos saviizoliacijos negaliu išvykti ne tik iš šalies, bet ir iš namų. Pasimatysime po Naujųjų! Saugokite turimus bilietus, su jais pateksite į nukeltą koncertą. Linkiu jaukių, ramių švenčių ir sveikatos jums ir jūsų artimiesiems! Nekantrauju susitikti“, – rašė ji.

Koncerte B.Wilkin nebuvo, tačiau Gytis vis tiek jį surengė, tik ant scenos lipo...jis pats. Tiesa, pinigus už bilietus į Beatos koncertą organizatorius ketina gražinti, o koncertavo jis turintiems bilietus nemokamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.