Kandžių replikų sulaukianti V. Siegel-Suodaitė atskleidė tobulos figūros receptą: „Išmokite pamilti save“

Socialinių tinklų žvaigždė, parduotuvės „Shop by Siegel“ įkūrėja Viktorija Siegel-Suodaitė (27 m.) gerbėjus lepina egzotiškomis nuotraukomis.

 Vitorija Siegel.<br> LR koliažas.
 Vitorija Siegel.<br> LR koliažas.
 Vitorija Siegel.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Vitorija Siegel.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Vitorija Siegel.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Vitorija Siegel.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Vitorija Siegel.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Vitorija Siegel.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Vitorija Siegel.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Vitorija Siegel.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 24, 2022, 10:20 AM, atnaujinta Jan 25, 2022, 3:35 PM

Meksikoje su šeima atostogaujanti žinoma moteris instagrame dalijasi akimirkomis, kuriose ne tik aplankytos vietos, bet ir ji pati atrodo pritrenkiančiai.

Socialinių tinklų žvaigždė sako neretai sulaukianti komplimentų ir kandžių replikų dėl lieknos figūros, tad sekėjams instagrame nusprednė papasakoti savo istoriją. Ja sutiko pasidalyti ir su lrytas.lt skaitytojais.

„Dažnas klausimas iš jūsų užduodamas man: „Viktorija, kaip išlaikyti tokią figurą?“. Galiu tai pavadinti gera genetika. Aš iš esmės esu genetiškai kūda.

Niekada neturėjau labai didelio antsvorio, tačiau galiu jums nuoširdžiai pasakyti, jog nesilaikau jokių specialių dietų, ko gero net valios tam neužtektų, nes pavalgyti daug ir skaniai tikrai esu mėgėja!

Vienintelis dalykas ko nevalgau ir nelabai mėgstu tai – saldumynai. Dėl manęs jų gali ir nebūti. Aš vietoj deserto restorane mielai užsisakysiu pakartotinai kokį tuno tartarą ar salotas. Ir dar – praktiškai nevartoju alkoholio, jokių kokteiliukų, šampaniukų, max per mėnesį vieną taurę šampano arba koks kokteilis. Nebegerti ir atsisakyti alkoholio nusprendžiau 21 metų.

Atsisakius alkoholio pastebėjau kaip mano svoris iš lėto pradėjo kristi, o daugiausiai kilogramų numečiau po Nicolytės gimimo kaip bebūtų nekeista! Vaiko gimdymas teigiamai paveikė mano figurą. Aš prisimenu, kad buvo momentų gyvenime, kai buvau šiek tiek apkūnesnė. Esu sverusi 10-12 kg daugiau nei dabar, 18-20-ies metų apie 62-63 kg (įkėliau nuotrauką), dabar mano svoris svyruoja tarp 50-53 kg, kuo aš labai džiaugiuosi!

Nors prisimenu ir tada, kai svėriau kiek daugiau, jaučiausi kuo puikiausiai ir dėl to nekompleksuodavau. Jau tada mane mamytė buvo išmokiusi mylėti save ir priimti save tokią, kokia esi. Nors aš dažnai girdžiu sau adresuotas tokias replikas kaip: „Tu per kūda“, „Ar tu nesergi?“, „Visai išdžiuvai, negražu jau“, „Tau reikia daug valgyti“, „Esi lenta“ ir panašiai.

Atrodo tokie išsireiškimai galėtų labai užgauti, tačiau yra visiškai atvirkščiai. Tokie komentarai manęs visiškai nežeidžia, anaiptol, sukelia juoką ir šypseną veide. Nepabijosiu pasakyti, jog jau gana senokai išmokau pamilti save, kad man mano kūno formos yra labai gražios ir viskuo esu patenkinta.

Išmokite pamilti save, nes mylėti save nėra tuštybė, nes pamilti save reiškia BŪTI LAIMINGAI. Meilė sau nėra vien kažkokie tušti žodžiai, nes tai yra būsena, kurią reikia išmokti jausti. Ir tai yra nuostabi būsena, kurią linkiu patirti kiekvienai iš jūsų. Išmokti priimti save tokia kokia esate, nes mes kiekviena esame ypatinga“, – palinkėjimu sekėjams pasakojimą baigė žinoma moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.