Alen Chicco ir „Vytautas Ego SPA“ siūlo tapti antididvyriais

Š. m. vasario 11 d. Birštone esančiame „Vytautas Ego SPA“ įvyks „EGO performansas 0211“. Tai – ne įprastinis monospektaklis ar koncertas. Šis performansas yra renginys, reginys ir spektaklis, kurį kurs Tomas Alenčikas. T. Alenčikas jums geriau žinomas kaip ryškiaspalvis dainininkas, kuris slepiasi po Alen Chicco pseudonimu.

Sima Giržadaitė.
Sima Giržadaitė.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
N.Tukaj nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

Feb 3, 2022, 4:15 PM, atnaujinta Feb 3, 2022, 4:17 PM

A. Chicco prieš kelis metus išgarsėjo populiariame muzikiniame TV3 šou „X-faktorius“. „Šis atlikėjas, kuris mėgsta ryškius ekstravagantiškus moteriškus drabužius, tą vakarą įkūnys Birštono malonumų ir egoizmo imperijos filosofiją, – sakė „Vytautas SPA“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Sima Giržadaitė. – Mūsų durys atvertos kiekvienam. Ir tiems, kurie yra Jie. Ir toms, kurios yra Jos. Ir kiekvienam, kuris yra Tai.“

„EGO performansas 0211“ – įžanginis vaizdų, garsų ir spalvų šou, skelbiantis apie naują lietuviškų renginių ciklą. „Vytautas Ego SPA“ komanda rengia ne vienkartinį pasirodymą.

Performansus ji organizuos kelis kartus per metus. Nebus apsiribojama nei kūrybine, nei pastangų, nei kokybės prasme. „Vytautas Ego SPA“ Birštone sukurs savą erdvę ryškiems žmonėms, kur aktyvaus gyvenimo ritmo išvargintieji galės pamiršti apie protą, ilsėtis ir išsišėlti.

Kitus performansus taip pat kurs žinomi šou verslo ryškiaspalviai, kurie nebijo būti spalvingais, laisvais ir nutrūktgalviškais.

„Ne veltui į „Vytautas Ego SPA“ malonumų šventyklą investuoti 8 milijonai eurų. Aš pati tikiuosi patirti vakarą, kurio nuotykius aprašysiu naujame savo dienoraštyje, o po to jį sudeginsiu“, – juokiasi SPA verslo atstovė S. Giržadaitė.

Nuotykį, vertą dienoraščio, patirkite jau š. m. vasario 11 d. Įvykio pradžia – lygiai 21.00 val. Panirkite į skandalingo, ryškaus ir ekspresyvaus muzikos egoisto Alen Chicco šou, gaukite žaidimų porciją ir dalyvaukite didžėjaus diskotekoje, kurioje daug muzikos bei iškeltų rankų.

Atkeliauk! Ištrūk iš kasdienybės atsakomybių, darbų ir kostiumų. Išlaisvėk. Virsk antididvyriu, kuris bent vieną intensyvaus savo gyvenimo vakarą nusprendė negelbėti pasaulio ir išmetė savo superherojaus kostiumą!

Damas ir džentelmenus „Vytautas Ego SPA“ barmenai ir barmenės pasitiks su fine dining restorano „Kitsch'as“ kokteiliais. Renginio kaina – 50 eurų asmeniui. VIP auditorijai skirtos specialios lovos su papildomais valgomaisiais ir geriamaisiais privalumais. Kaina – 90 eurų VIP'inei personai.

Bilietai į renginį čia: bit.ly/Bilietai_be_nakvynės

Bilietai su nakvyne: bit.ly/Bilietai_su_nakvyne

Daugiau informacijos būsimi svečiai ir viešnios suras „Vytautas Ego SPA“ „Facebook“ puslapyje.

N-21. Tik suaugusiems. Ne tik meilę švenčiantiems.

Parengta bendradarbiaujant su „Vytautas Ego SPA“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.