Su buvusia žmona atostogaujantis Antanas Guoga prabilo apie santykius: „Skyrybos yra sunku“

Nors praėjusios vasaros pradžioje Vilniaus miesto apylinkės teismas nutraukė septynerius metus trukusią Antano (48 m.) ir Aistės (40 m.) Guogų santuoką, vis dėlto, buvusiai porai pavyko išlaikyti draugiškus santykius. Pora jau ne pirmą kartą atostogauja kartu su savo vaikais.

 Antanas Guoga atostogauja su buvusia žmona Aiste ir vaikais.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Antanas Guoga atostogauja su buvusia žmona Aiste ir vaikais.<br> Socialinio tinklo nuotr.
Antanas Guoga su buvusia žmona Aiste.
Antanas Guoga su buvusia žmona Aiste.
Antanas Guoga.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Antanas Guoga.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 16, 2022, 10:13 AM

Socialiniame tinkle A.Guoga dalijasi atostogų kadrais, kuriame įamžina vaikus. Verslininkas pasidalijo ir bendra nuotrauka, kurioje pozuoja kartu. Vyras pasidžiaugė išlaikytais gražiais tarpusavio santykiais.

Skyrybos yra sunku. Daug kas praėjęs tą kelią. Tikrai nėra lengva. Būna pačių įvairiausių situacijų. Bet visada reikia ieškoti sprendimų, kad ir tada, kai gyvenimai išsiskiria, būtų sutarimas. Noriu palinkėti visiems po skyrybų, kad vaikai to daug nepajustų.

Čia yra svarbiausia. Matytų , kad juos myli abu tėvai. Pabūkite kartu, nerodykite tų negerų jausmų ir piktumų. Ir gyvenkite toliau. Daug kam nepasiseka, bet nereikia pyktis. Ir visada vyras turi moteriai daugiau atiduoti. Daugiau, negu priklauso.

Daugiau, negu kokie ten teismai prašo. Visi, mes vyrai, turime padaryti, ką galime, kad antra pusė jaustųsi saugiai ir būtų išlaikyta tarpusavio pagarba. O vaikams yra svarbiausia meilė. Ir ją reikia dovanoti kiekvieną dieną“, – rašė jis.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad 2014-aisiais jiedu tyliai įregistravo civilinę santuoką. Po kelių mėnesių, per Žolinę, amžiną meilę prisiekė ir Dievo akivaizdoje.

Vilniaus Šv. Kazimiero bažnyčioje jaunavedžius palaimino kunigas Ričardas Doveika.

Po ceremonijos Guogos su kviestiniais svečiais patraukė į puotą Anupriškese.

Švęsdami pirmąsias santuokos metines Guogos sugrįžo į bažnyčią, kurioje prisiekė prieš Dievą. Čia sutuoktiniai pakrikštijo Briuselyje gimusį pirmagimį sūnų Herkų.

Po dvejų metų, 2017-aisiais, Guogos simbolinėje vietoje pakrikštijo antrąjį sūnų Taurą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.