Domantas Sabonis tapo tėvu: vaiko susilaukė simbolinę dieną

Domantas Sabonis (25 m.) su žmona Shashana Rosen (29 m.) susilaukė pirmagimio. Prieš pusmetį žiedus sumainiusi ir vienas kitam amžiną meilę prisiekusi pora vaiko, lrytas.lt žiniomis, susilaukė kovo 11-ąją. Tądien minima Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena.

Domantas Sabonis ir Shashana Rosen.<br>Instagramo nuotr.
Domantas Sabonis ir Shashana Rosen.<br>Instagramo nuotr.
Krepšininkas Domantas Sabonis (24 m.) ir jo sužadėtinė buvusi šokėja Shashana Rosen (28 m.) oficialiai susižadėjo praėjusių metų vasaros pabaigoje.
Krepšininkas Domantas Sabonis (24 m.) ir jo sužadėtinė buvusi šokėja Shashana Rosen (28 m.) oficialiai susižadėjo praėjusių metų vasaros pabaigoje.
I<br>Instagramo nuotr.
I<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 15, 2022, 8:37 AM, atnaujinta Mar 15, 2022, 9:47 AM

Dvejas rungtynes paeiliui praleidęs D.Sabonis apie šeimos pagausėjimą pranešė per spaudos konferenciją. Sugrįžęs ant parketo su Sakramento „Kings“ apranga, kurie įveikė Čikagos „Bulls“, o po rungtynių su žurnalistais pasidalino džiugia naujiena.

„Nežaidžiau, nes susilaukėme kūdikio, – su šypsena veide spaudos konferenciją pradėjo Sabonis. – Esu labai sujaudintas ir tai yra nuostabu.“

Savo asmeninį gyvenimą slepiantys Domantas ir Shashana susituokė privačioje ceremonijoje Prancūzijos pilyje.

Kad jiedu vyras iš žmona paaiškėjo praėjusios vasaros pabaigoje.

Laukimo nuotaikomis gyvena ir Domanto brolis Tautvydas. Apie jo ir žmonos Paulinos būsimos šeimos pagausėjimą pernai lapkritį pranešė krepšininkų tėvas Arvydas Sabonis.

„Antrasis ir trečiasis sūnūs jau susituokę, o pirmasis tą turėtų padaryti artėjančiais metais. Tautvydas netrukus turėtų mus padaryti seneliais“, – džiaugėsi Arvydas. Priėmęs sveikinimus, Arvydas papasakojo ir apie kitus vaikus.

„Jis (sūnus Tautvydas, Red.) susituokęs beveik penkerius metus. Daug laiko savo gyvenimo praleido Ispanijoje ir puikiai kalba ispaniškai. Su kalba problemų neturi ir dukra Aušrinė. Domantas taip pat jau susituokęs, žinote, kad jis šiuo metu žaidžia NBA, „Indiana „Pacers“ klube“, – apie vaikus pasakojo Arvydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.