Per OG Version koncertą Kaune – muštynės: prireikė policijos

Rugsėjo 1-oji šiais metais prasidėjo su trenksmu, visą dieną vykusius renginius vainikavo Kauno savivaldybės dovana miestui – OG Version koncertas Vienybės aikštėje. Deja, neapsieita be incidentų.

Dominykas Ježerys-OG Version.<br>T.Bauro nuotr.
Dominykas Ježerys-OG Version.<br>T.Bauro nuotr.
Dominykas Ježerys-OG Version.<br>T.Bauro nuotr.
Dominykas Ježerys-OG Version.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 2, 2022, 10:48 AM

OG Version koncertas Vienybės aikštėje prasidėjo 20 val. – atlikėjas vieną po kito serviravo kūrinius iš ką tik pasirodžiusio albumo „Bilietas į rojų“ ir senesnes hitines kompozicijas. Kiek labiau sutemus šviesų raštai nutvieskė Studentų skverą.

Koncerto metu, didelėje minioje susidarė ratas, kuriame prasidėjo šokių mūšiai, tačiau ilgai netrukus čia įvyko ir kitoks mūšis.

Iš vienos pusės rato keli asmenys perėjo tuščią erdvę ir čiupę kitą koncerto dalyvį ėmė jį mušti. Staigiai subėgusi minia žmones išskyrė, o ratas palaipsniui sumažėjo, kol galiausiai visai išnyko.

Policijos pareigūnai konkrečiai šio incidento nefiksavo, tačiau šiek tiek anksčiau, apie 19 val. 20 min. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, V. Putvinskio g., prieš nepilnametį (g. 2005 m.) smurtavo kitas nepilnametis (g. 2005 m.). Nepilnametis dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą, o smurtavęs asmuo sulaikytas.

2022–2023 akademinių mokslo metų pradžios šventė pradėta šv. Mišiomis Kauno šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje.

Po pamaldų 14 val. nuo Nepriklausomybės aikštės Laisvės alėja pajudėjo vieninga KTU, LSMU ir VDU bendruomenės eisena.

Trumpam sustoję ką tik rekonstruotame Studentų skvere, kurį oficialiai atidarė Kauno meras su universitetų rektoriais, eisenos dalyviai persikėlė į Vienybės aikštę.

Čia iškilusioje scenoje 14 val. 30 min. įvyko oficialus Rugsėjo 1-osios paminėjimas, kurį lydėjo nemokamas Jessicos Shy koncertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.