Neįprastos buvusios „Olialia“ mergaitės Ievos Voveris nuotraukos instagrame sukėlė tikrą audrą: „Makabriška“

JAV laimę kurianti buvusi „Olialia“ mergaitė Ieva Voveris socialiniuose tinkluose sukėlė tikrą audrą. Žinoma moteris nustebino sekėjus įsiamžindama su paršeliais ir mėsos gaminiais iš kiaulių mėsos.

 Ieva Voveris.<br>lrytas.lt koliažas.
 Ieva Voveris.<br>lrytas.lt koliažas.
 Ieva Voveris.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ieva Voveris.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ieva Voveris.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Ieva Voveris.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
 Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 5, 2022, 7:14 PM, atnaujinta Oct 5, 2022, 10:03 PM

„Žinau, kad šios nuotraukos daugumai gali sukelti pyktį ar kitas neigiamas emocijas, bet tokia jau realybė. Esu skaičius apie holistinį santykį su viskuo, kas mus supa, įskaitant ir tai, ką valgome.

Dėkoti ne tik obuolių medžiams ar aviečių krūmams, tačiau ir gyvūnams, kurie pasitarnauja daugelio iš mūsų gyvenime, ugdant sveiką kūną. Dėkoti už viską, ką suteikia gyvenimas.

Ir kažkada, atėjus mūsų eilei, mes pasitarnausime Motinai Gamtai lygiai taip pat“, – šalia fotografijų, kuriose ji pozuoja tarp mėsos gaminių ir mažų paršelių, rašė žinoma moteris.

Ši neįprasta Ievos Voveris fotosesija sukėlė tikrą audrą. Toks daugiau negu 83 tūkst. sekėjų turinčios moters elgesys komentaruose buvo pavadintas makabrišku.

„Kai iš didelio rašto išeini iš krašto“, „Su šiomis nuotraukomis, manau, persistengėt“, „Labai makabriška. Ir su jūsų puoselėjimu moteriškumu, meile sau ir visatai visiškai nesiderina. Makabriška“, „Pažiūrėjau į tuos mažus dar neseniai gimusius paršelius ir tas dešreles... Man čia toks kaip kažkoks pasityčiojimas“, „Kaip skaudu žiūrėti, tarsi žaisliniai būtų“, – rašė sekėjai.

Buvo ir palaikančių Ievos Voveris idėją.

„Neeilinė nuotrauka“, „Man, kaip veganui, tai superinė nuotrauka“, – rašė jie.

Lrytas.lt susisiekus su JAV gyvenančia lietuve, ji pasakojo, jog šiuo įrašu norėjo daugeliui atverti akis ir parodyti realybę.

„Tie, kas mane seka, žino, kad mano instagramas yra apie tikrumą. Šį kartą paliečiau maisto temą, kad būtent taip ir yra. Juk pradžioje paršeliai būna maži ir mieli gyvūnėliai, o vėliau jie tampa, deja, bet dešrelėmis, kumpeliais. Tai yra tiesiog tokia realybė.

Žmonių reakcija buvo labai audringa, nors ir po nuotraukomis buvau viską paaiškinusi. Man labai patinka žmones šokiruoti išskirtiniu įtrašu ar nuotrauka, kad jie susimąstytų.

Po nuotraukomis rašiau tai, ką galvojau ir kodėl aš dariau šią fotosesiją. Neigiamų komentarų tūkstančiai, 500 žmonių mane atsekė. Toks jausmas, kad nežinau, ką būčiau padariusi“, – lrytas.lt kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.