Viktoras Diawara prabilo apie buvusios žmonos Živilės sulaikymą: „Labai kvaila situacija“

Menų fabriko „Loftas“ bendraįkūrėjai Živilei Diawarai – nelabai trokštamas dėmesys. Policijos pareigūnai moterį sulaikė, kaip įtariama, su narkotinėmis medžiagomis, o kelias valandas ji praleido areštinėje. 

Viktoras Diawara ir Živilė.<br>V.Balkūno nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė.<br>V.Balkūno nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Viktoras Diawara ir Živilė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2022-11-23 09:28

Į visą situaciją LNK laidoje „Labas vakaras, Lietuva“ sureagavo jos buvęs vyras Viktoras Diawara.

„Kaip patys vertinam. Yra kaip yra. Tiesiog labai kvaila situacija. Net nežinau, ką pasakyti. Aš tiesiog galiu pasakyti, kad kažkada buvo normalu baudžiava, kažkada buvo normalu, kad moterys negali balsuoti, kad tualetai lauke buvo be kanalizacijos. Aš labai tikiuosi, kad kada nors reakcija į tokius dalykus bus nenormalu. Reakcija į tokius dalykus daug kur pasaulyje pasaulyje jau yra visai kitokia.

O dėl to, kad teko areštinėje praleisti naktį, tai čia iš viso yra kosmosas. Taip, Živilė yra mano žmona, gal aš emociškai reaguoju, bet Lietuvoje žmonės už 0,1 gramų, pusę gramo turi bylinėtis pusmetį. Atrodo, kad policija neturi, ką veikti. Kiek žinau, tokios bylos mokesčių mokėtojams kainuoja“, – LNK laidai sakė jis, su Živile praėjusią vasarą pasukęs skirtingais keliais po 19 metų santuokos.

Viktoras pridūrė, kad ji yra stipri moteris, tad viliasi, jog viskas bus gerai.

„Bus procesas, viskas praeis ir tikiuosi greit pamiršime šią nesąmoningą istoriją. Tikiuosi, kad greitu metu apie tokius dalykus Lietuvoje nebereiks kalbėti“, – sakė V. Diawara.

Primename, kad Vilniaus policija lrytas.lt patvirtino, kad lapkričio 17 d., apie 22 val., Vilniuje, Švitrigailos gatvėje, vidiniame namo kieme pareigūnai sulaikė moterį jiems įtartiną pasirodžiusią moterį (gimusi 1979 m.).

Apžiūrint moters daiktus, pas ją buvo rasta metalinė dėžutė su, kaip įtariama, narkotinės medžiagos likučiais ir permatomas plastikinis maišelis su galimai narkotine medžiaga. Moteris buvo sulaikyta ir pristatyta į policijos komisariatą.

Ją apklausus, tą pačią naktį šiek tiek po 2 val., moteris buvo uždaryta į areštinę ir iš jos paleista tik ryte.

Po įvykio Živilė atsivėrė tylos siena, tačiau portalui LRT.lt prakalbo, kad šiuo metu norinti atsigauti po patirto šoko.

„Dabar nenoriu komentuoti, noriu atsigauti po visko, po šoko, po to, kas buvo uždrėbta man. <...> Nenoriu komentuoti, nenoriu pakenkti tyrimui. Manau, viską sužinosite vėliau“, – minėtam portalui sakė Ž. Diawara.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.