Praėjus beveik mėnesiui po D. Čižausko laidotuvių, prabilo artimas bičiulis K. Akulavičius: „Liko begalė neatsakytų klausimų“

Praėjus beveik mėnesiui po dainininko, grupės „2 Donatai“ nario Donato Čižausko laidotuvių, prabilo artimas jo bičiulis bei scenos bendražygis Karolis Akulavičius. Atlikėjas teigė išgyvenantis itin sunkų laikotarpį bei dėkojo visiems už palaikymą. Kaip teigė žinomas vyras, jis ir toliau scenoje atliks D.Čižausko dainas ir neleis užgesti jo kūrybai.

 Lrytas.lt koliažas.
 Lrytas.lt koliažas.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Karolis Akulavičius.<br>Tomo Bauro nuotr.
Karolis Akulavičius.<br>Tomo Bauro nuotr.
Donatas Čižauskas, Rytis Cicinas ir Karolis Akulavičius.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Donatas Čižauskas, Rytis Cicinas ir Karolis Akulavičius.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Karolis Akulavičius.<br>Tomo Bauro nuotr.
Karolis Akulavičius.<br>Tomo Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 27, 2023, 11:53 AM

Jautriu įrašu jis pasidalijo savo socialinio tinklo paskyroje.

„Tie, kuriems yra tekę netekti artimo bičiulio, puikiai supranta, kaip sunku būna po to atsipeikėti… Mintyse per akimirką sunyko viskas, kuo gyvenau pastaruosius metus. Labai sunku priimti tą faktą, kad niekas nebebus taip, kaip ankščiau – viskas apsivertė. Donatas tikrai buvo geras draugas, bendražygis, stiprus kūrėjas.

Po jo mirties atsivėrė tuštuma, liko begalė neatsakytų klausimų. Pastaruoju metu labai daug galvojau ir supratau, kad negaliu tiesiog sustoti. Sulaukiau begalės jūsų klausimų, palaikymo kupinų žinučių. Gyvenimas juda į priekį ir tai, ką galiu padaryti geriausiai yra – neleisti Donato dainoms užgęsti. Jo dainos savyje talpina begalinę prasmę, primena visiems mums, kad turime dalintis mintimis, turime kalbėti apie savo jausmus, išgyvenimus. Kiek vėliau apie viską papasakosiu plačiau.

Dabar noriu kreiptis į jus ir padėkoti už visą palaikymą. Sulaukiau labai didelio jūsų žinučių kiekio. Jūs nuostabūs. AČIŪ, JUMS, už begalinį palaikymą. Ateinančiu metu noriu skirti daugiau dėmesio savo šeimai, poilsiui ir pamažu grįžti prie darbo. Visa detalesne informacija pasidalinsiu vėliau. Ačiū jums už kantrybę. Aš su jumis“, – rašė jis.

Lrytas.lt primena, jog liūdna žinia apie Donato netektį Lietuvą apskriejo sausio 2 dieną. Ja savo feisbuko paskyroje pasidalijo artimas velionio draugas K.Akulavičius. Amžinojo poilsio žinomas vyras atgulė Plungėje, Jovaišiškės kaimo kapinėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?