D. Bunkus dukrai skyrė jautrius žodžius: „Visada pajusi mano meilę, kad ir kaip ją nuo tavęs slėptų“

Vasario 12 dieną nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel (28 m.) ir verslininko Danieliaus Bunkaus (46 m.) dukra Nicolė švenčia 5-ąjį gimtadienį. Šia proga D.Bunkus pasidalijo įrašu, kuriame savo dukrai skyrė jautrius žodžius.

 D.Bunkus ir dukra Nicole.<br> Lrytas.lt koliažas.
 D.Bunkus ir dukra Nicole.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Danielius Bunkus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 Danielius Bunkus.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 12, 2023, 2:20 PM

Įrašą žinomas vyras paskelbė savo „Instagram“ paskyroje.

„Mano didžiausia gyvenimo meile – Nicolyte! Tau šiandien sueina 5 metukai ir tai jau labai rimtas amžius! Nors esame atskirti tūkstančių kilometrų, tai nesvarbu, nes mano meilė pasieks tave, kad ir kokiam pasaulio kamputyje tu būtum. Ir tu ją visada pajusi savo maža širdute, kad ir kaip ją nuo tavęs slėptų... Kiekvieną vakarą mintyse tave palaiminu ir padėkoju visatai, kuri man atsiuntė tave ir Kristupą. Jūs abu esate geriausia, kas man galėjo nutikti šioje žemėje!

Savo mylimam prilipukui linkiu niekada neprarasti to džiaugsmo, kurį nuolatos išreiški nesibaigiančiu čiauškėjimu ir krykštavimu. Saugok savo gražiausius jausmus ir drąsiai jais dalinkis su kitais, atiduodama gausi tik dar daugiau! Myliu tave, dukryte, bučiuoju, apkabinu ir labai labai laukiu, kada grįši ir su trenksmais ir riksmais įsiverši pro mūsų su Kristupu namų duris!“, – rašė D.Bunkus.

Su gimtadieniu dukrą sveikino ir V.Siegel, pasidalindama vaizdo įrašu, kuriame įamžinta staigmenos Nicolei akimirka.

„Nicolei buvome paruošę staigmeną viloje, apie kurią ji visiškai nieko net neįtarė grįžusi po pusryčių!“, – džiaugėsi Viktorija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.