Apie skandalą sukėlusias muštynes prabilo ir R. Viršila: taip būtų pasielgęs kiekvienas save gerbiantis vyras

Po sekmadienį Kaune vykusio kovų turnyro „Jungle King“ kilo skandalas – jo rengėjas ir nuomonės formuotojas Remigijus Viršila kaltinamas smūgiavęs nepilnamečiui.

Po sekmadienį Kaune vykusio kovų turnyro „Jungle King“ kilo skandalas – jo rengėjas ir nuomonės formuotojas Remigijus Viršila kaltinamas smūgiavęs nepilnamečiui.<br>lrytas.lt koliažas. 
Po sekmadienį Kaune vykusio kovų turnyro „Jungle King“ kilo skandalas – jo rengėjas ir nuomonės formuotojas Remigijus Viršila kaltinamas smūgiavęs nepilnamečiui.<br>lrytas.lt koliažas. 
R.Viršila.<br>Stopkadrai.
R.Viršila.<br>Stopkadrai.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 13, 2023, 3:49 PM, atnaujinta Mar 13, 2023, 4:05 PM

Į kaltinimus atsakė ir pats R.Viršila, palikęs komentarą po socialiniuose tinkluose pasidalintu portalo 15min.lt straipsniu. Jame R.Viršila rašo, kad įvykio metu jis buvo blaivus, o tai įrodė ir blaivumą tikrinę pareigūnai.

R.Viršila priduria, kad į ringą lipo dėl iš galimai nepilnamečio reperio išgirstų įžeidimų.

„Toliau jis mane necenzūriniais žodžiais žemino ir iškvietė į ringą. Aš atėjęs tik pagąsdinau ant juoko, o jis man ištiesęs rankas smūgiavo į nosį. Aš nežinojau, nei kiek jam metų, nes užsidėjęs didžiausius juodus akinius, skarą ir kepurę ant galvos. Nesiteisinu, pasielgiau neadekvačiai, bet manau kiekvienas vyras, gerbiantis save, būtų taip pasielgęs, kai yra viešai žeminamas jo orumas ir dar pirmas jis palietė mane.

Viską išsiaiškinsime teisme. Plius vaikinas su manim šnekėjo, mes pasikalbėjome, atsiprašėm vienas kito. O jo nepilnamečiai draugai, kurie nežinia ką veikė be tėvų po 12 kieme, iškvietė policiją.

Pareigūnams atvykus vaikinas pradėjo vaidinti, kad jam bloga, skauda, nors prieš tai šoko, toliau repavo ir viskas buvo gerai... Žmonės dažniausiai tik iškarpo vietas, kurios aktualu skandalams sukelti. Gražios visiems dienos“, – komentare rašė R.Viršila.

Sportsnews.lt žiniomis, R.Viršila smogė žinomos vestuvių planuotojos Ingos Budrienės sūnui. Moteris vėliau pasidalino žinute „Instagram“, kurioje skelbiama, kad jos sūnus išvežtas greitosios automobiliu.

Kaip portalui lrytas.lt teigė policija, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Kovų renginys „Jungle King“ vyko Kauno „Oazėje“. R.Viršila yra UAB „JungleKings“ vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.