Į R. Viršilos smūgius nepilnamečiui sureagavo ir D. Rimkus: „Jam nereikia keršyti, jam reikia pagalbos“

Sekmadienį „Jungle King“ kovų renginyje įvykęs incidentas, kurio metu vienas iš organizacijos įkūrėjų Remigijus Viršila trenkė nepilnamečiui Ingos Budrienės sūnui, susilaukė ir kikboksininko Dovydo Rimkaus, socialinėje erdvėje geriau žinomo kaip Rimkenzo, dėmesio.

Sekmadienį „Jungle King“ kovų renginyje įvykęs incidentas susilaukė ir kikboksininko Dovydo Rimkaus, socialinėje erdvėje geriau žinomo kaip Rimkenzo, dėmesio.<br>lrytas.lt koliažas. 
Sekmadienį „Jungle King“ kovų renginyje įvykęs incidentas susilaukė ir kikboksininko Dovydo Rimkaus, socialinėje erdvėje geriau žinomo kaip Rimkenzo, dėmesio.<br>lrytas.lt koliažas. 
Dovydas Rimkus.<br>Nikodema photography nuotr.
Dovydas Rimkus.<br>Nikodema photography nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 13, 2023, 5:41 PM

Prieš dvejus metus ir pats D.Rimkus viešojoje erdvėje konfliktavo su R.Viršila, po to, kai pastarasis D.Rimkų pavadino žemo lygio kovotoju. 

„Man labai nepatinka dramos ir nenoriu su niekuo pyktis, tačiau jaučiu didžiulę atsakomybę ir labai daug kas klausia iš jaunimo, kaip reikėtų elgtis, atsitikus tokiai situacijai. Aš nesakau, kad esu kažkoks šventas ar nedarantis klaidų, aš daug klaidų darau ir iš jų mokausi, mes visi esam žmonės ir mokomės iš klaidų.

Kas, mano manymu, galėjo išgelbėti Viršilą, tai, kad jis suprastų, kad padarė labai blogai ir prisiimtų atsakomybę ir atsiprašinėtų, atgailautų – visų pirma prieš vaikį, po to prieš mamą“, – socialiniame tinkle „Instagram“ kalbėjo D.Rimkus, paraginęs palaikyti sužaloto vaiko mamą.

„Aš, pavyzdžiui, tikrai susidūręs esu su labai daug tokių situacijų, kai, pavyzdžiui, po varžybų mano mama, atėjusi su mano megztuku, tėtis – su kepuryte laukia su manimi nusifotografuoti. Ateina kažkas girtas ir rėkia: „Į galą, ponia, ten eilės galas“.

Įsivaizduokite, kaip aš jaučiuosi... Bet aš suprantu, aš turiu šypsotis, aš negaliu jam sakyti, kad čia mano mama, ar kai tėvuką pastumia, nes nori su manim nusifotografuoti, sakyti, kad čia mano tėvai“, – pridūrė kikboksininkas.

„Tie žmonės, kurie man čia dabar rašo, kad Viršilai reikia trenkti – jūs esate dar žemesniame lygyje. Jam nereikia keršyti, jam reikia pagalbos, jam reikia suprasti. Mačiau, jis parašė žinutę, kad kiekvienas save gerbiantis vyras taip pasielgtų.

Aš manau, kad jam reikia padėti, jam reikia pasiūlyti gerą psichologą, kuris būtų autoritetingas ir perteiktų per aplink ar jo draugus, kad jis neturėtų taip elgtis“, – kalbėjo D.Rimkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.