R. Viršilos smūgiu nepilnamečiui pasibaisėjęs Stano: „Tai silpno ir ligoto žmogaus poelgis“

Sekmadienį vykęs „Jungle King“ kovų renginys neapsiėjo be incidentų – vienas iš organizacijos įkūrėjų Remigijus Viršila trenkė nepilnamečiui, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, yra verslininkės Ingos Budrienės sūnus. Šis įvykis susilaukė didžiulio visuomenės dėmesio – į tai sureagavo ir atlikėjas bei muzikos prodiuseris Stanislavas Stavickis-Stano (41 m.).

 Stanislavas Stavickis-Stano ir Remigijus Viršila.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Stanislavas Stavickis-Stano ir Remigijus Viršila.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Inga Budrienė.<br>T.Bauro nuotr.
 Inga Budrienė.<br>T.Bauro nuotr.
 Inga Budrienė.<br>T.Bauro nuotr.
 Inga Budrienė.<br>T.Bauro nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano .<br>T.Bauro nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano .<br>T.Bauro nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano .<br>V.Skaraičio nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano .<br>V.Skaraičio nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano .<br>D.Umbraso nuotr.
Stanislavas Stavickis-Stano .<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Mar 14, 2023, 7:46 PM

Žinomas vyras apie tokį R.Viršilos elgesį pasisakė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Vakar instagraminis kačiokas sumušė nepilnametį. Dėjo į galvą taip, kad paauglys nuvirto. Mat tas vaikinukas battle rap'o metu pasakė kažką instagraminiam kačiokui nepriimtino (battle rap esmė ir yra taip kalbėti). Šiandien instagraminis kačiokas pasiteisina – „kiekvienas vyras taip pasielgtų“. Rimtai? Kiekvienas vyras, dar plius praktikuojantis kovos menus, puls mušti nepilnamečius?

Penkiagubai už save mažesnius, silpnesnius ir dar, pasirodo, turinčius negalią? Bet pasipylė „tikrų vyrų“ komentarai po straipsniais: „Pats kaltas!“ „O ką jis iš viso ten veikė?“ „Turi atsakyti už savo bazarą!“ Instagraminis kačiokas, pasirodo, nėra vienišas savo „tikrų vyrų“ draugijoje.

Ką jau bekalbėti, tai maksimaliai žemas silpno ir ligoto žmogaus poelgis. Neteisūs tie, kurie instagramį kačioką nori paauklėti, ar sumušti, ar liepti kautis su sau lygiu varžovu. Instagraminio kačioko pagrindinis varžovas ir priešas yra jis pats. Jam reikia pagalbos“, – rašė jis.

Šį įvykį pakomentavo ir pats R.Viršila, teigdamas, jog į ringą jis lipo dėl iš nepilnamečio reperio išgirstų įžeidimų ir, anot jo, taip pasielgęs būtų kiekvienas save gerbiantis vyras.

Nors po šio incidento socialinio tinklo paskyroje kovų renginio organizatorius teigė, jog nepilnametis jį išprovokavo, tačiau grasinančias žinutes Mantui jis siuntinėjo kur kas anksčiau. Nukentėjusiojo mama savo feisbuko paskyroje pasidalijo savo sūnaus ir R.Viršilos susirašinėjimu, kuriame matosi, jog pastarasis užgaulioja nepilnametį ir jam grasina.

Laimei, incidento metu buvo išvengta sunkesnių sužalojimų, kaip situaciją komentavo I.Budrienė – medikams teko pasirodyti ne kartą.

„Sutrenkimas, mėlynė veide, nuo smūgio ištinęs veidas, bet, ačiū Dievui, niekas nelūžo, viskas kaip ir gerai. Tik savijauta to vaiko, jis šokiruotas“, – „TV3 žinioms“ situaciją komentavo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.