Jevgenijus Šuklinas atskleidė ateities planus: juose – privatus kateris ir sodyba

Kanojininkas, daugkartinis pasaulio ir Europos čempionatų laimėtojas Jevgenijus Šuklinas (37 m.) gamtą vadina antraisiais namais. Gryname ore sportuoti įpratęs buvęs atletas kone kiekvieną vakarą bėgioja, vaikščioja po miškus.

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
V.Šikšnian nuotr.
V.Šikšnian nuotr.
„Reuters“ nuotr.
„Reuters“ nuotr.
M.Kulbio nuotr.
M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 8, 2023, 9:00 AM

Kaip teigia J.Šuklinas, džiaugtis gamtos teikiamais malonumais jam leidžia gyvenamoji vieta. Karjerą 2016-aisiais baigęs sportininkas įsikūręs nedideliame mieste – Visagine, kurį supa ne tik miškai, bet ir daugybė ežerų. Anot vyro, jo širdžiai mieliausias didžiausias Lietuvoje Drūkšių ežeras.

„Esu didelis vandens mylėtojas. Kai tik turiu laisvo laiko, lekiu prie ežerų. Ten irkluoju su kanoja, irklente. Aplinkui plyti keli šimtai ežerų, tad pasirinkimas yra tikrai nemažas.

Ypač mėgstu laiką leisti prie Drūkšių ežero. Man patinka šalia jo plytinti teritorija, miškai, smėlėtos pakrantės. Svajoju įsigyti katerį, su kuriuo galėčiau po jį plaukioti. Be to, šalia Drūkšių ežero esu įsigijęs žemės sklypą. Šiuo metu ten stovi tik pirtelė, tačiau ateityje svajoju pastatyti didesnį namą, sodybą“, – pasakojo šiuo metu bute gyvenantis J.Šuklinas.

Per sportininko karjerą vyrui teko aplankyti kone visą pasaulį. Svetimas šalis išniukštinėjęs ir įvairiausiuose ežeruose plaukiojęs Jevgenijus įsitikinęs – lietuviai turėtų džiaugtis savo gamta. Pasak sportininko, mūsų gamta – išskirtinė. J.Šuklino žodžiais, lietuviškos gamtos grožis ypač prasiskleidžia vasarą ir rudenį, kai medžiai nusidažo ryškiomis spalvomis.

Ateityje J.Šuklinas neatmeta galimybės tapti ūkininku. Jį žavi šiuolaikiškas ūkininkavimas.

„Manau, kad vėliau norėsis būti dar arčiau gamtos. Labai mėgstu šiuolaikišką ūkininkavimą, pagalvoju apie bitininkystę, kuri, lyginant su kitomis ūkio šakomis, reikalauja mažesnio įsitraukimo“, – užbaigė visaginietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.