Po konflikto su mylimąja Simas Jasaitis pasidalijo bendra jųdviejų nuotrauka: „Būkit sveiki ir laimingi!“

Prieš kelias dienas, balandžio 5-ąją, Mažeikių klube „M Basket“ žaidžiantis krepšininkas Simas Jasaitis (41 m.) pakliuvo į nemalonų incidentą. Žinomam vyrui ir kartu su juo gyvenančiai mylimajai kaimynai trečiadienio naktį iškvietė policiją. Pranešama, jog tarp poros įvyko konfliktas, o atvykę pareigūnai rado S.Jasaitį neblaivų sėdintį laiptinėje. Nors šio įvykio krepšininkas nekomentavo, tačiau sekmadienį savo socialiniame tinkle „Instagram“ S.Jasaitis pasidalijo nuotrauka, kurioje jis, kaip įtariama, kartu su moterimi, su kuria ir įvyko konfliktas.

 Simas Jasaitis su mylimąja.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Simas Jasaitis su mylimąja.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Simas Jasaitis.<br>LR archyvo nuotr.
 Simas Jasaitis.<br>LR archyvo nuotr.
 Simas Jasaitis.<br>L.
 Simas Jasaitis.<br>L.
 Simas Jasaitis.<br>LKL nuotr.
 Simas Jasaitis.<br>LKL nuotr.
 Simas Jasaitis.<br>L.
 Simas Jasaitis.<br>L.
 Simas Jasaitis.<br>L.
 Simas Jasaitis.<br>L.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2023-04-09 17:52, atnaujinta 2023-04-09 22:12

Šiuo įrašu S.Jasaitis savo sekėjus sveikino su Velykomis.

„Su Šv. Velykom! Būkit sveiki ir laimingi!“, – šalia nuotraukos rašė jis.

Primename, jog apie tarp S.Jasaičio ir jo mylimosios įvykusį incidentą naujienų portalui lrytas.lt patvirtino Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Gailutė Smagriūnienė.

„Buvo gautas pranešimas iš vieno daugiabučio, kad, galimai vyksta konfliktas. Į įvykio vietą atvykę pareigūnai rado laiptinėje sėdintį vyrą, jis buvo akivaizdžiai neblaivus, tačiau pasitikrinti blaivumą atsisakė“, – lrytas.lt sakė G.Smagriūnienė. S.Jasaitis pareigūnams pasakojo, kad su drauge bute leido laiką, vartojo alkoholį, tačiau vėliau kilo konfliktas.

„Lyg ir susistumdė jie... Kaip pats Simas Jasaitis sakė, nenorėdamas tęsti konflikto, jis išėjo iš buto, o draugė užsitrenkė duris“, – situaciją komentavo G.Smagriūnienė. Anot jos, moteris policijos į namus neįsileido ir kol kas nepareiškė jokių pretenzijų. „Policija su ja negalėjo pabendrauti, kol kas, iš nei vienos pusės nėra jokių pretenzijų. Simas sakė, kad galbūt išsiblaivys ir jį įsileis į butą. Tuo viskas ir pasibaigė“, – sakė G.Smagriūnienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.