Po Viktorijos Siegel įrašo – Lauryno Suodaičio atsakas: „Papasakosiu, kaip viskas buvo iš tiesų“

Balandžio 4 dieną žiniasklaidoje nuskambėjo žinia apie konfliktą Viktorijos Siegel-Suodaitės (28 m.) šeimoje, kurio metu, kaip teigė policijos atstovai, jos vyras Laurynas Suodaitis (32 m.) smurtavo prieš savo sutuoktinę. Šeštadienio vakarą po kelių dienų tylos prabilusi moteris pakomentavo situaciją ir teigė, jog jaučiasi apgauta. Į šį įrašą netrukus sureagavo ir L.Suodaitis.

 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>Lrytas.lt koliažas.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>Lrytas.lt koliažas.
Kempinski, atsinaujinęs restoranas Telegrafas. / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>V.Skaraičio nuotr.
Kempinski, atsinaujinęs restoranas Telegrafas. / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>V.Skaraičio nuotr.
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Pirmas Kalėdas su sūnumi<br>A.Razauskienės nuotr.
Pirmas Kalėdas su sūnumi<br>A.Razauskienės nuotr.
Momo grill gimtadienis / Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>kiti
Momo grill gimtadienis / Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>kiti
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>lrytas.lt koliažas.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>lrytas.lt koliažas.
Po konflikto su V.Siegel-Suodaite i<br>V.Skaraičio nuotr.
Po konflikto su V.Siegel-Suodaite i<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Apr 9, 2023, 12:31 AM, atnaujinta Apr 9, 2023, 1:19 AM

Šis teigė netoleruosiantis skleidžiamo melo bei detaliai papasakojo, kas tiksliai įvyko lemtingąjį antradienio vakarą ir dieną po to, kai jis buvo paleistas iš areštinės.

„Tai jau kai galvojau, kad galėsiu ramiai su šeima praleisti Velykų išvakares, tai staiga telefonas kaisti pradėjo ir supratau, kad viešo skalbimo kampanija, apie kurią aš įtariau, prasidėjo.

Tai nors čia teigiama, kad man čia labai džiaugsminga, tačiau po to, kur aš prabuvau praeitą savaitę ir ką pamačiau, aš tikrai priėmiau sprendimą, kad nebeleisiu daugiau taip meluoti ir manęs taip daugiau žeminti. Todėl pademonstruosiu trumpai šią melų dėžutę ir papasakosiu, kaip viskas buvo iš tiesų.

Tas antradienis juodžiausias buvo man, kadangi aš pakliuvau į areštinę. Tikrai tokios patirtys, kai tave ten išpurto kaip recidyvistą, nėra pačios maloniausios. Bet tai jau praeitis. Tas antradienis buvo tik maža visos dėlionės detalė ir labai labai ilgo plano, apie kurį jūs, manau, tikrai sužinosite, kai bus galimybė, dalis.

O išėjus iš tos areštinės buvo jau įsigaliojusi kardomoji priemonė, kuri, kaip aš jau vakar sakiau, draudė man gyventi kartu su antra puse, su ja kažkaip susisiekti. Todėl tame fone ir aplankymas vaiko būtų kardomosios priemonės pažeidimas, kuris man užtrauktų dar vieną atsakomybę. Ir apie tai kita pusė puikiai žino, nes, galimai, prokurorės paprašė ją skirti.

Man išėjus iš areštinės, kadangi jau buvo įsigaliojus teismo kardomoji priemonė, tai, deja, gyventi ten, kur buvo mano namai, aš jau nebegalėjau, bet suteikė man galimybę kartu su dviem policijos pareigūnėm ir advokatu nuvykti pasiimti asmeninių daiktų, kadangi iš namų į ligoninę as išvažiavau tik su treninginėmis kelnėmis ir marškinėliais su mikimauzais.

Nuvykęs ten aš jau radau savo rūbus sukrautus į lagaminus ir tašes – realiai per ne pilną parą. Tai dar kažkaip užsukau į kambarį, pasižiūrėjau spintas, jos irgi buvo tuščios, sugrįžęs namo nei vieno kostiumo savo neradau, tai advokatės ir užklausėm, kam čia jų reikėjo.

Susisiekus su ta pačia advokate jau kitą dieną ji man pasakė, kad ji nuo to proceso yra patraukta ir yra visiškai nauja advokatė, nors su ja mes jau ir buvom sutarę, kad kažkaip tokius klausimus mes žmogiškai spręsim, kurie su procesu nesusiję ir be reikalo instancijų nevelsim.

Bet naujiems advokatams, panašu, atrodo kitaip. O gal kažkam kitam jau ruošiasi, tai tuos klausimus mes aišku uždavėm raštu ir, be abejo, vienas iš tų klausimų buvo, kur yra tie kostiumai. Bet aš apsirengti ką turiu, jeigu tie kostiumai yra didžiulė tragedija, tai gal jie ten tegul ir lieka, gal kažkam perdovanoti reikės.

Dėl sūnaus – mes jau prie šito klausimo buvom priėję posėdy, kuris vyko trečiadienį, ir tas klausimas buvo mėtomas nuo vienų advokatų prie kitų, kol finale man pateikus raštu klausimus jau naujiems advokatams, parašė, kad patys kreipsis į vaikų teises dėl tvarkos nustatymo, tai, suprask, kad darbo savaitė baigėsi ir per šventes vaiko tu nepamatysi.

O ar tikrai ten tikslas buvo tvarką nustatyti... Aš ten tame rašte tiek vėl apie save prisiskaičiau tokių nesąmonių, apie kurias gal irgi vėliau papasakosiu, bet panašu, kad šita kortele, kaip ir vakar aš įtariau, bus žaidžiama labai labai ilgai.

Tai tiek šiam vakarui turbūt, šiaip jūs visi matėt, kad per visą tą ilgą laikotarpį aš mažai šiaip lįsdavau į instagramą, bet, kaip ir sakiau, manau, kad jau yra gana ir aš prisižiūrėjau ir prisiklausiau beveik visko per tris metus pakankamai.

Šiaip kažkaip manau ir jums keistai atrodo, visa šita komunikacija, kuri čia dėliojama per drauges, o paskui jau ir su nuotraukom ir tekstais – visai kaip ir paskutinius du metus dėl bet kokios smulkmenos buvo eteris. O iš principo tai labai pasiilgau sūnaus ir šiandien pas tėtį į sodybą važiavau, tai kelias valandas turėjau laiko su savimi pabūti“, – socialiniame tinkle „Instagram“ pasakojo vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.