L. Suodaitis susitinka su sūnumi: „Per praeitą savaitę praradau daug ir daugiau prarasti nenoriu“

Prieš savaitę verslininkų Viktorijos Siegel-Suodaitės (28 m.) ir Lauryno Suodaičio (32 m.) namuose įvyko konfliktas. Tą vakarą šalia jųdviejų namų pasirodė greitoji ir policija, o L.Suodaitis beveik parą praleido areštinėje. 

Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>LR Archyvo nuotr.
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>LR Archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2023, 11:54 AM, atnaujinta Apr 12, 2023, 12:02 PM

L.Suodaičiui taip pat paskirta kardomoji priemonė – įpareigojimas 2 mėnesius gyventi atskirai (skyriumi) nuo nukentėjusiosios.

Antradienį vyras socialiniame tinkle dalijosi, kad vyksta susitikti su sūnumi.

„Labas visiems. Kol laukiu sūnaus atvykstant, norėjau kažkaip dar su jumis pasisveikinti. Manau, kad vakar visi matė šią emocinę įvykių atomazgą, kuri, manau, dar tęsis ilgai, nes tik dabar prasidėjo, kaip ir buvo lengva nuspėti.

Lengva pasakoti, kad instagram'as nėra platforma santykius aiškintis tada, kai ne abu buvom išsiųsti į areštinę parai, iš namų dviems mėnesiams išmesti, kai Velykas ne abu su vaikais praleidom ir video su vaikais lovoj besivartančiais ne abu galim pasidalinti.

Bus visko dar, manau. Nuomonėmis manipuliuoti galima kiek nori, kelt į pirmą vietą smulkmenas, bet, kaip rašė Bulgakovas, rankraščiai nedega, ir niekada nekalbėjau to, ko pagrįsti negaliu.

Suprantu, kad yra noras tylai, bet kadangi su manimi už rankos niekas to kelio nepraėjo, kurį praėjau aš, manau, kad turi ir daugiau žmonių žinoti, kaip yra, kaip buvo, todėl bandymas paprovokuoti kažkokią tylą tokiais gąsdinimais nepavyks, nes per praeitą savaitę praradau daug ir daugiau prarasti nenoriu.

O bandant nusukt dėmesį nuo įvykių, ant manęs galima stumt, kiek noro yra, nes taip, kaip buvo apstumta praeitą antradienį, labiau jau nebeapstumsi turbūt. Gražios visiems įsibėgėjančios darbo dienos, o aš einu mažiuką pamatyti“, – platformoje „Instagram“ kalbėjo L.Suodaitis.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad konfliktas užsikūrė prieš savaitę. Buvo įtariama, kad balandžio 4-osios vakarą L.Suodaitis galėjo pakelti ranką prieš savo žmoną.

Netrukus po incidento prie namų pasirodė policijos ir greitosios automobiliai, o Laurynas – buvo sulaikytas. Po paros iš areštinės išėjęs L.Suodaitis nesislapstė nuo žurnalistų: atvirai atsakinėjo į jų užduodamus klausimus ir tvirtino niekada nepakėlęs rankos prieš V.Siegel-Suodaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.