Laurynas Suodaitis ruošiasi išpažinčiai: „Kam įdomu, sužinosit planą“

Praėjusią savaitę įvykęs konfliktas tarp Viktorijos Siegel-Suodaitės (28 m.) ir jos mylimojo Lauryno Suodaičio (32 m.) – tęsiasi. Ketvirtadienio vakarą žinomas vyras savo socialinio tinklo „Instagram“ sekėjams pasakojo apie vis dar vykstančias derybas su sutuoktinės advokatais bei šį penktadienį laukiantį antrą susitikimą su sūnumi.

 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br> Lrytas.lt koliažas.
Sostinės cerkvėje susituokė Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Sostinės cerkvėje susituokė Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>kiti
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>kiti
Viktorija Siegel.<br>LNK nuotr.
Viktorija Siegel.<br>LNK nuotr.
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 13, 2023, 9:06 PM, atnaujinta Apr 13, 2023, 9:15 PM

„Labas vakaras visiems. Diena šiandien praėjo labai greitai. Galvoju, trumpai papasakosiu, kas naujo įvyko. Filmavom šiandien laidą su Rolandu, tai sekmadienį turėtų išeiti ir kam įdomu bus sužinoti įdomesnių detalių ir daugiau apie visą šitą reikalą ir planą ruoštą, tai sekmadienį būtinai įsijunkit ir pasižiūrėsit.

Vakar buvo klausiančių, kaip sekėsi su mažium, tai puikiai sekėsi. Pirmas 10 minučių nešant ant rankų Vingio parke jis nulūžo ir miegojo kokią valandą, o po to labai smagiai pasibuvome. Ir dantis dar vienas jau išdygo, tai didelis jau labai bachūras.

Daug kas rašėt, kad veidelis atrodo susibaigęs, tai kaip jis gali būti kitaip po šio reikalo. Šiandien irgi buvo neišvengta susistumdymų su advokatais, nes rytoj, pagal kitos pusės malonę, galiu vėl su sūnumi susitikti porai valandų. Turiu laikytis krūvos nurodymų jį kažkur nusivežti ir būti tam tikroje vietoje, tai nesustoja reguliavimai, ką turėčiau daryti su savo sūnumi, bet finale galiausiai susitarėme. Susidaro vaizdas, kad žmogus, kuris turėtų spręsti, kol teismas nenusprendė, nelabai derina pozicijų ir tikslas mane patampyti yra. Rytoj antras kartas, labai laukiu.

Antras argumentas, kad kai parke vaikštom, auklei labai sunku sauskelnes pakeisti vaikui. Sakiau, kad nereikia jai nieko keisti, nes kaip keičiau nuo gimimo, taip pakeisiu ir dabar. Bet yra tokių lėkštų nesąmonių. O šiaip matau, kad šiandien jau komunikacija vyksta, tai irgi labai džiaugiuosi, kad video su mažium pasiekė instagramą ir aš turiu galimybę jį pamatyti, kaip jis juokiasi ir bent taip pasidžiaugti, nes daugiau galimybių aš neturiu.

Mažiukas taip pat turi labai fainą auklę iš Ukrainos – Natali, kuri sugeba jį šitaip prajuokinti ir jis prie jos yra labai prisirišęs. Vakar dar paskambinau mamai vaizdo skambučiu su anūku – mano mama panaši į auklę, tai irgi mažiukas juokėsi, matyt, sumaišė su ja šiek tiek.

Jums, turbūt, visos tos detalės yra mažiau įdomios, bet kad jau viena komunikacija privedė prie labiau mamiškų dalykų, tai, galvoju, gal ji prives žmones, kurie kažkaip bando septynių mėnesių kūdikį išparceliuoti ir vis kaišo visokias špilkas po kojomis, susiprast, normaliai skaitytis šitam laikotarpy ir kad mažių galėsiu dažniau matyti. Žiūriu į tuos video ir stebiu, kaip bėga mažo žmogaus, mano sūnaus, gyvenimas.

 Visokie tyrimai užtruks labai ilgai, bus dar visokių pasimėtymų, jums visiems jau ir atsibos šitie dalykai, bet yra vienas momentas, vaikai yra vaikai. Dėl vaikų aš rankų nenuleisiu, eisiu iki galo ir visas šitas neteisybes pasakosiu, kad ir jūs žinotumėt, kokia nesąmonė čia yra užvelta“, – savo „Instagram“ istorijose kalbėjo L.Suodaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.