Nesibaigiančiame žodžių kare Viktorija Siegel pratrūko: „Eilinį kartą buvau pažeminta ir įbauginta savo vyro“

Kone mėnesį tarp „Shop by Siegel“ įkūrėjos, nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel-Suodaitės (28 m.) ir jos vyro Lauryno Suodaičio (32 m.) vyksta tikras žodžių karas, primenantis serialą. Nors savaitgalis buvo ramesnis, regis, su nauja savaitės pradžia – nauji ir kaltinimai.

 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.<br> lrytas.lt koliažas.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.<br> lrytas.lt koliažas.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Viktorija Siegel-Suodaitė ir Laurynas Suodaitis.<br>Soc. tinklo nuotr.
Viktorija Siegel-Suodaitė ir Laurynas Suodaitis.<br>Soc. tinklo nuotr.
Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>Lrytas.lt koliažas.
Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>Lrytas.lt koliažas.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>V.Skaraičio nuotr.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel-Suodaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2023-04-25 13:48, atnaujinta 2023-04-25 14:05

Pirmadienio vakarą Viktorija išliejo širdį savo sekėjams. Sūnaus Lauryno 7-ojo mėnesio proga ji vis mąstė, kad visos šeimos kartu, o ji – vieniša. Panašaus likimo moterims ji siuntė palaikymą. Tuo tarpu L.Suodaitis irgi netylėjo – teigė, kad antroji pusė bando jį išprovokuoti. 

Tačiau ore pakibusi diskusija neužsivėrė. Naujausiame įraše V.Siegel-Suodaitė kalbėjo, kad ji jaučiasi savo vyro pažeminta.

„Ar aš teisingai supratau, kad tarp eilučių, aš vėl eilinį kartą buvau pažeminta savo vyro... Buvau įbauginta, kad niekas taikiai nesispręs net vardan vaiko, prie jokio stalo mes nesėsim ir gražiai nespręsim vaiko klausimų?

Prie viso to, buvo bauginami ir kiti žmonės, bet kadangi prie tokio jo konfliktų sprendimų esu pratusi, tai man tas dalykas visiškai ne naujiena. Tokie bauginimai ir noras įvaryti į kampą“, – instagramo istorijose dėstė ji.

Ji mąstė, kad norint šį „stalo“ žaidimą baigti, reiktų pradėti nuo savęs.

„Vakar visai neblogą mintį man padavė vyras: „Už šmeižtą kreiptis pas advokatą ir paduoti į teismą“. O šmeižto į mano pusę buvę daug. Nenoriu pakenkti tyrimui, bet, kai viskas pasibaigs, pažadu, galėsiu papasakoti labai labai daug. Jūs neįsivaizduojate, kokia iki manęs daėjo informacija, kokia aš medžioklės auka tapau. Bet žinau, kad kai viską išviešinsiu, manau, palies ne tik mane, bet ir jus. Supratau, kad nei viena moteris nuo to nėra apsaugota“, – sakė ji.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad V.Siegel-Suodaitė primadienį kalbėjo apie susiklosčiusią situaciją ir neslėpė liūdesio dėl iširusios šeimos.

„Mane vakar buvo tokios liūdnos mintys apėmusios, nors buvo labai graži diena, saulėta diena. Važiavau vakar namo iš svečių ir ne viena ašara nuriedėjo, nes atrodo, tu vaikštai, visi su šeimom, pas visus viskas gražiai, mano draugai su šeimom, šiandien atvažiuoja vėl su šeimom, o aš – viena. Antrą kartą viena“, – sakė V.Siegel-Suodaitė.

Ji taip pat papasakojo ir apie jos sutuoktinio L.Suodaičio leidžiamą laiką su jųdviejų sūnumi Laurynu.

„Tai yra melas, kad aš nenoriu jam duoti vaiko ar kažkaip tai apriboti tėvą nuo vaiko. Taip nėra. Aš atvirkščiai, kaip mama, noriu, kad mano vaikelis turėtų tiek mamą, tiek tėtį.

Labai gaila, kad nebe kartu matys, o atskirai, nebus tos pilnos šeimos, bet, man, kaip mamai, norisi, kad vaikas augtų ir matytų abu tėvus, nes nieko nėra baisiau, kai vaikas kažkuriuo tai gyvenimo laikotarpiu praranda arba mamą arba tėtį. Aš labai viliuosi, kad visam šitam skandalui pasibaigus mano vyras taip pat norės pasiimti vaiką, rodys iniciatyvą, ir taip pat jis jam rūpės“, – kalbėjo moteris.

Pasak jos, tai, jog sūnus neleidžia po lygiai laiko tiek su mama, tiek su tėčiu, nėra „principo reikalas“.

„Visų pirma, nepamirškime, kad tai kūdikis, kuriam tik 7 mėnesiai, o prasidėjus diskusijai buvo vos 6 mėn. Kad ir šiandien, gavome laišką iš kitos pusės advokato, kad nori tokiu pačiu principu pasiimti vaiką, tokiu pat metu ir pan. Valio, pasakiau, tegul ima, viskas tvarkoj, nors mano nuomone, žinau, dėl ko yra imamas tas vaikas – kad pasidaryti dar vieną selfiuką“, – sakė V.Siegel-Suodaitė.

Į jos pasisakymus greitai sureagavo pats Laurynas.

„Vis neatsistebiu tuo entuziazmu bandyt mane išprovokuot. Buvau sakęs, kad nelabai pavyks, tai kol kas silpnai.

Lyg buvo duotas pažadas, pataisykit, aišku, jeigu klystu, kad kažkas kažko žada instagrame nebedurnint, bet gal šią savaitę vėl pasikeitė komunikacijos guru kokie ir jie jau taip nebemano.

Keistokai skamba, kai žmonės mėtosi faktais ir dokumentais instagrame, o paskui pasakoja, kaip jie čia kada nori, tada duoda vaiką. Jie turbūt vaikų teisių rekomendacijų ir mano advokatų laiškų, apie tai, kad vaikas jau dabar turėtų būti duodamas 50 ant 50 neskaitė. Patogi tiesa visada skanesnė“, – „Instagram“ stories kalbėjo L.Suodaitis.

„Ačiū už tas ale malones, kad galėtų visai neduot (matytis su vaiku, red. past.), bet duoda. Tai ne, negalėtų, nes tada įsikištų kitos institucijos, bet gal nelabai šnekasi su tom auklėm ir tais advokatais, nes auklė su vaiku pas mane atvažiavus nelabai būna, dar spėja iki parduotuvės nueit.

Kažkaip kai į Balį skridom tai 12 valandų su vaiku lėktuvuose prabūti 4 mėnesių, kur tikrai nieko nemoka pasakyti, kai nueini į laidas, pasakoji, kad tavo vyras n kartų daugiau su vaiku būna negu tu, tai kažkaip nėr problemos, o dabar staiga atsiranda.

Keistokai čia su tuo nedurninimu yra“, – atsakydamas į V.Siegel-Suodaitės teiginius, kuriuose ji sakė, kad nesijaučia ramiai palikdama vaiką tik su L.Suodaičiu, kalbėjo vyras.

V.Siegel-Suodaitė taip pat sakė, kad tikisi, jog vieną dieną pavyks prisėsti prie derybų stalo ir viską „labai gražiai ir civilizuotai išspręsime ir išspręsime taip, kaip bus palankiausia vaikui“.

„Žmonės sako vieną gražią dieną susėsim ir nuspręsim, tai vieną gražią dieną, labai neužilgo, teisiniais keliais, teismo posėdžiuose bus priimta, kaip mes darysim šiuos reikalus ir jokiom malonėm mes nebesikliausim“, – kalbėjo L.Suodaitis.

Instagrame nesiaiškinsim, bet eilinį kartą pasiaiškinom. Jau šiek tiek kelia ir šypseną tie dalykai, bandymas visuomenei faktų, matai, pateikti, bet nieko, šiandien su mažium vėl pabuvom porą valandų, fainai ir numigo, paminėjom jo septynmėnesinį gimtadienį.

Džiugu, kad dienos supuolė, nes turbūt, jei būtų kita diena nelabai kas būtų ir gavęsi. Kažkaip toliau su viltim į tą teisingumą ir tikiuosi, kad jau greitu metu mes susitvarkysime visą šitą reikalą, nes kol kas iš šių manipuliacijų absoliučiai neišlenda“, – pasakojo vyras.

Jis taip pat užsiminė ir apie neseniai matytą laidos anonsą.

„Dar vienas momentas – anonsą vieną mačiau, tai su advokatais pašnekėjom, kad nusipirksim popkornų ir žiūrėsim konspektuodami ieškiniui, nes tikiuosi, kad kalbėtojai geras premijas už dalyvavimą laidoje gavo, nes gali prireikt paskui šmeižto bylose.

Pirmoje dienos pusėje buvo jausmas apėmęs, kad gal baigsime ekskrementų stalo tenisą žaist, bet panašu, kad to saulėgrąžų gliaudymo čia bus ir toliau, tai ką darysi. Stiprybės ir mum, ir jum visam šitam reikale“, – kalbėjo L.Suodaitis.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.