Po reakcijų į „Lietuvos balso“ laimėtoją – D. Zvonkaus pamąstymai: „Buvau susižavėjimo euforijoje, kol nežvilgtelėjau į komentarus“

Sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko dviguba šventė: ne tik LNK muzikinio projekto finalas, bet ir jubiliejus: šį sezoną muzikos mylėtojus „Lietuvos balsas“ subūrė jau 10-ąji kartą.

 Anyanya Udongwas ir Deivydas Zvonkus.
 Anyanya Udongwas ir Deivydas Zvonkus.
Anyanya.
Anyanya.
Anyanya Udongwas.<br>LNK nuotr.
Anyanya Udongwas.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 2, 2023, 12:52 PM

Po inirtingos kovos paaiškėjo, kad „Lietuvos balsą“ laimėjo Anyanya Udongwo. Atlikėjui LNK įsteigė 15 000 eur prizą bei leidybinį kontraktą su „Universal Music group“.

Po finalo feisbuke pasipylė įvairiausios reakcijos: vieni džiaugėsi laimėtoju, kiti negailėjo kritikos.

Į visas kalbas sureagavo kompozitorius Deivydas Zvonkus.

„Laidų ciklą „Lietuvos balsas“ nugalėjo fantastinio vokalo savininkas Anyanya. Jo aksominis tembras, išskirtinis muzikalumas, laisvė scenoje ir šiluma akyse yra tai, ko trūksta daugumai lietuvių kilmės atlikėjų, dalyvaujančių tokiuose konkursuose.

Po vakarykštės transliacijos buvau susižavėjimo euforijoje, kol nežvilgtelėjau internete į dalies tautiečių komentarus.

„Tai čia Afrikos balsas, ar Lietuvos?“ „Tai pakeiskit projekto pavadinimą, nebejuokinkit“ Dar akis kliuvo už blevyzgų apie ruberoidą ir batų tepalą, bet šie Marijos žemės rūpintojėlių perlai greitai buvo pašalinti.

Iš pseudopatriotinės koncepcijos „Lietuva – lietuviams“ „Radioshow“ tyčiojosi dar aname tūkstantmetyje. Tačiau kelias į globaliam pasauliui atvirą Lietuvą – ilgas ir duobėtas...

Keista, kad vis dar nesulaukėme Stanislavas Stavickis pasipiktinimo... Ta proga – poryt visi sirgsime už Kauno „Žalgirį“. Kiek ten žaidžia kauniečių? Tai komanda Kauno, ar ne Kauno?... (tai pervadinkit, nejuokinkit)...

Kokia kalba „Žalgirio“ treneris bendrauja per minutės pertraukėles? Ar už tokią Lietuvą Vytautas Didysis kovojo? P. S. Kitą savaitę, kaip jau nepirmus metus įprasta, pridygs nustebusių „o prie ko čia Eurovizijoje Australija?“ – rašė Deivydas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.