E. Mildažytė vairuotojo pažymėjimą atgauti bandys Alytuje: „Tai buvo garsiausiai pragertos teisės visoje Lietuvoje“

2021 m. rugsėjo viduryje neblaivi už vairo pareigūnams įkliuvusi laidų vedėja Edita Mildažytė (57 m.) jau bandys atgauti vairuotojo pažymėjimą. FM99 eteryje žinoma moteris sakė, kad tą daryti bandys Alytuje.

Edita Mildažytė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Edita Mildažytė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Edita Mildažytė.<br>LR archyvo nuotr. 
Edita Mildažytė.<br>LR archyvo nuotr. 
Edita Mildažytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Edita Mildažytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-05-18 13:28, atnaujinta 2023-05-18 13:29

„Vilniuje neįmanoma užsirašyti praktikos egzaminui, dėl to, kad labai didelės eilės. Prieš kokias tris savaites kai rašiausi, tai vieta buvo liepos viduryje, į antrą pusę. Tai per tą laiką spėsiu antrą kartą pastovėti eilėje“, – juokdamasi FM99 sakė E.Mildažytė.

Vedėjo paklausta, ar praktikos egzamino vietų trūkumo problema E.Mildažytei buvo žinoma ir anksčiau, ar tik dabar, kai su tuo tenka susidurti pačiai, moteris atsakė juokaudama.

„Važinėjau beveik 30 metų, tai nebuvau susidūrusi. Tai buvo garsiausiai pragertos teisės visoje Lietuvoje“, – FM99 eteryje juokėsi Edita Mildažytė.

Laidų vedėja sakė atvažiavusi į Alytų ir pasipraktikuoti ir juokavo, kad girdėjo, jog Alytuje – itin griežti vertintojai.

Ji taip pat pridūrė, kad po nemalonaus įvykio su pareigūnais, išmoko ir daug pamokų.

„Išmokau labai daug pamokų – visiškai nebevartoju alkoholio, išmokau naudotis visuomeniniu transportu, įskaitant važiuoti dviračiu, tada dviratį įsikelti į traukinį, tada jį išsikelti ir važiuoti toliau kur man reikia“, – FM99 eteryje sakė E.Mildažytė.

Lrytas.lt primena, kad E.Mildažytė neblaivi prie „Honda Jazz“ vairo policijai įkliuvo 2021 m. rugsėjo 19-ąją Vilniuje, Nemenčinės plente. Jai buvo nustatytas 2,36 promilės girtumas.

E.Mildažytei buvo uždrausta vairuoti pusantrų metų. Teismas taip pat nusprendė iš jos į valstybės biudžetą išieškoti automobilio vertę atitinkančią sumą – 17 tūkst. 480 eurus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.