O. Pikul papasakojo apie mamos savijautą po traumos – ji sugniuždyta psichologiškai

Oksana Pikul (39 m.) papasakojo kaip jaučiasi jos mamo po neseniai įvykusios sunkios traumos, kai moteris dėl netvarkingų konstrukcijų neišlaikiusi pusiausvyros įkrito į trijų metrų duobę.

Oksana Pikul ir mama Laima.<br>Lrytas.lt koliažas.
Oksana Pikul ir mama Laima.<br>Lrytas.lt koliažas.
Oksana Pikul su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
Oksana Pikul su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
Atlikėjos bei verslininkės Oksanos Pikul mama Laima įkrito į trijų metrų duobę<br>Asmeninio albumo nuotr.
Atlikėjos bei verslininkės Oksanos Pikul mama Laima įkrito į trijų metrų duobę<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 6, 2023, 10:53 AM, atnaujinta Jul 6, 2023, 10:57 AM

O. Pikul tv3.lt portalui atviravo, kad mamos Laimos savijauta šiuo metu labai sunki, ypač psichologinė.

„Ji buvo sveika, stipri, darbinga, turėjo planų, o dabar yra psichologiškai sugniuždyta. Jai lūžęs antrasis kaklo slankstelis. Liekamieji reiškiniai, tokiais atvejais, pasak medikų, gali būti labai įvairūs, tačiau negaliu imti spręsti apie kitus, nes žinau tik savo mamos būklę“, –pasakojo Oksana tv3.lt portalui.

Žinoma moteris iš pokalbių su medikais išgirdo, kad po tokių nutikimų žmonės dažnai lieka ir neįgalūs.

„Jai yra užspausta viena kraujagyslė, tačiau šiandien mes džiaugiamės ir motyvuojame ją tuo, kad ji gali judinti rankas ir kojas, gali judėti, gyventi, o tai labai svarbu ir džiugina“, – sakė Oksana.

Oksana Pikul neslepia, kad mamos psichologinė savijauta tikrai prasta, moteris sugniuždyta psichologiškai.

„Esi sveika, planuoji gyvenimą, džiaugiesi, o tada sutrinka sveikata, sugriūva planai, tampi nedarbingas. Dabar ji turi minti gydymo įstaigų slenksčius. Ji stipriai išgyvena, tačiau su Dominyku neleidžiame jai pasiduoti. Mums svarbiausia, kad ji gyva ir sveika“, – teigė ji.

Oksana pokalbio metu su tv3.lt portalu užsiminė ir apie kaimyną, kuris matė šį incidentą.

„Yra kaimynas, kuris matė kritimą, mama labai nori jį susirasti, padėkoti, tačiau iki šiol nepavyko to padaryti. Jis matė, kaip mama įkrito, pats išplėšė įėjimą tieks laiptais į duobę, nes ji gulėjo be sąmonės, nejudėjo. Jis galvojo, kad mama mirė. Netrukus, kai pajudino, ji atsigavo, o tada jau jis ėmė šauktis pagalbos“, – atviravo Oksana.

Lrytas.lt primena, kad nelaimingas atsitikimas įvyko Vilniuje, Grybo gatvėje, šalia įsikūrusios, tačiau dabar renovuojamos privačios medicinos klinikos. O. Pikul mama Laima, neatlaikiusi pusiausvyros, įkrito į didelę duobę. Iš karto po nelaimės pasijutusi blogai ji buvo išgabenta į ligoninę. Verslininkės mamai nustatyti smarkūs sumušimai bei kaklo slankstelio lūžis.

Apie šį incidentą su ašaromis akyse socialiniuose tinkluose po nelaimės prabilo pati Oksana Pikul. Žinoma moteris instagramo istorijose teigė, jog dėl šios nelaimės kalti darbo saugos reikalavimų nesilaikę renovacijos darbų vadovai ir teigė šios situacijos taip nepaliksianti ir kreipsiantis į teisėsaugą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.