Po kandžių L. Suodaičio replikų apie maitinimą krūtimi – V. Siegel atsakas: „Kreipiausi į medicinos įstaigas“

„Noriu visuomenei pasakyti: labai žiūrėkite į vyrus, nuo kurių darote vaikus, nes tam tikriem vyrams vaikas tampa įrankiu skaudinti tave“, – socialiniame tinkle prabilo „Shop by Siegel“ įkūrėja Viktorija Siegel (28 m.). 

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>kiti
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>kiti
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>kiti
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>kiti
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 20, 2023, 9:29 PM, atnaujinta Jul 20, 2023, 10:27 PM

Apie tai, kad vaikas pas tėtį turėtų būti keturias dienas, tačiau sugrįžęs iš kelionės su mama iš JAV drauge pabuvo vos kelias valandas, Laurynas Suodaitis prakalbo instagrame.

„O aš laukiu savo draugelio, grįžo keliauninkas iš Amerikos. Tai šiandien trumpas, trijų valandų susitikimas, nors teismas nusprendė kitaip.

Tačiau pas mus Lietuvoje yra žmonių, viršesnių už įstatymus. Tai vėl šiandien eilinį antradienį paturėjom, bet išsispręsim teisiškai...

Įdomus faktas, kad teks dar pasitąsyti. Sužinojau, kad mano sūnus, aštuonis mėnesius to dalyko mamos burnoj neturėjęs staiga tapo vėl mamos maitinamas. Patikėkit, reikaliukai...

Gaila tik vaiko, kad įsivelia į tokias nesąmonės... Bet jau buvau pasiilgęs belekaip, tai jau kelios valandos buvo tokios, kad tik pasimatyt“, – antradienio pavakarę instagramo istorijose situacija dalijosi verslininkas.

Tokie žodžiai pravirkdė V.Siegel.

„Nepakenkė gyvendamas šalia, tai bando kenkti per atstumą, įtraukdamas vaiką. Nerealii džiaugiuosi savo vaiku, bet labai gailiuosi, kad nuo jo jį pagimdžiau. 

Viskas prasidėjo dar man esant Amerikoje, kai priiminėjo laikinąsias teises, kur vaikas gyvens. Nebuvo priežasčių, kad vaiko gyvenama vieta gyventų su tėčiu“, – pasakojo sekėjams ji.

Ji teigė nežinanti, kodėl teismas nustatė, jog su vyru vaikas turi būti keturias dienas, tiek pat – ir su ja.

„Kreipiausi į medicinos įstaigas, įrodančias, kad aš maitinu ir kad galiu maitinti, turiu pieno. Bet ir tai vyras į tai nekreipė jokio dėmesio. 26 d. viskas bus peržiūrėta. Juk vaikas yra primaitinamas. Negalima, kad vaikas būtų taip staigiai nutrauktas nuo mamos“, – kalbėjo ji.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.