Viktorija Siegel atskleidė, kodėl nesiryžo skirtis anksčiau: „Bijojau“

Slūgstant šeimyninei dramai, kai teismas jau priėmė sprendimą dėl „Shop by Siegel“ įkūrėjos Viktorijos Siegel (28 m.) ir verslininko Lauryno Suodaičio (32 m.) vaiko priežiūros, moteris atvirai prakalbo apie skyrybas gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“.

Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
„Hublot Christmas Party“ / Viktorija Siegel.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Hublot Christmas Party“ / Viktorija Siegel.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 21, 2023, 11:29 AM

V.Siegel kalbėdama apie jausmus L.Suodaičiuis teigė, kad natūraliai jo kartais pasiilgsta. Tačiau greitai ateina suvokimas, kad jau viskas praeityje ir niekas nebebus taip, kaip buvo anksčiau.

Viktorija teigė, kad jeigu ne baimė, skyrybos būtų įvykusios žymiai anksčiau.

„Aš apskritai toks žmogus buvau, kad aš bijojau būti viena. Aš bijojau išsiskirti, bijojau tos vienatvės, kaip aš viena su vaikais“, – atskleidė ji.

Tęsdama apie vienatvės baimę, V.Siegel pasakojo, kad dabar viskas pasikeitė ir suprato, jog šis priimtas sprendimas buvo teisingas.

„Bet dabar suprantu, kad nebuvo ko bijoti. Gyvenimas yra nuostabus. Nebėra žmogaus, kuris nuolatos įžeidinėjo, žemino, slopino. Buvo ir kitokių pas mus šeimoje problemų, rimtesnių, kurias aš irgi visaip bandžiau ištaisyti, padėti vyrui ištaisyti viską, bet buvo veltui“, – sakė moteris.

Viktorija atviravo, jog jau sulaukia iš draugių klausimų apie naujos antros pusės paieškas, tačiau jauna moteris teigė, kad šiuo metu jos gyvenime visai kitoks periodas.

„Aš niekada nesakau niekada, vis tiek esu jauna moteris, kažkada bus ta šeima, bet artimiausiu metu, ar keletą metų – tai visiškai ne“, – sakė ji.

„Aš savęs vieniša apskritai negaliu pavadinti“, – baigdama pokalbį su laidos vedėja pridūrė Viktorija

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.