Drąsiomis nuotraukomis nevengianti dalytis E. Jakštytė – apie meilę sau: „Teko su savimi daug dirbti“

„Moterys dažniausiai nepriima savęs dėl to, kad yra sukurti tam tikri standartai. Ypač Lietuvoje tas grožio kultas tikrai yra labai aktyvus“, – sako savo trūkumus pamilusi dainininkė Eglė Jakštytė (31 m.).

 Eglė Jakštytė.<br> lrytas.lt koliažas.
 Eglė Jakštytė.<br> lrytas.lt koliažas.
 Eglė Jakštytė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Jakštytė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Jakštytė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Jakštytė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Jakštytė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Jakštytė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Jakštytė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Jakštytė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2023-07-23 20:42

Žinoma moteris socialiniuose tinkluose nevengia aktyviai dalytis nuotraukomis, kuriose ji demonstruoja savo kūną ir siunčia sekėjams žinutę, kad reikia mylėti save. Tam, kad galėtų dalytis drąsiais kadrais, kuriuose ji pozuoja vilkėdama maudymosi kostiumėlį, Eglė sako, jog reikėjo daug dirbti su savimi. Ne vienerius metus dainininkė kompleksavo dėl savo išvaizdos.

„Teko daug dirbti su savimi, savo psichologija, kad galėčiau priimti save tokią, kokia esu. Lietuvoje ypač daug patyčių, baisu yra būti apkūnesnei ar kitokiai, visos turime būti kaip nulietos. Tačiau, mano manymu, be galo svarbu save mylėti tokią, kokia esi, o ta meilė sau gimsta tikrai ne nuo išvaizdos patobulinimų“, – kalbėjo ji.

Eglė sako, jog nustoti lygiuotis į standartus ją paskatino atlikta krūtų operacija, kuri, pasak dainininkės, nebuvo būtina tam, kad ji labiau pamiltų save. Prie to prisidėjo darbas su savimi.

„Nuo vaikystės jaučiausi nemoteriška, kompleksavau dėl savo krūtinės. Atlikusi šią operaciją aš supratau, kad esmė buvo ne krūtyse, o mano galvoje. Suvokiau, kad aš savęs iki tol nemylėjau. Labai keista, kad mes galvojame, kad kažkoks fizinis pokytis – labai svarbu ir pakeis mūsų požiūrį į save. Mano atveju, aš ieškojau savyje tiktai trūkumų, o pamatyti savo pliusus buvo sudėtinga.

Tačiau labiau įsigilinusi į save ėmiau matyti savyje pliusus ir man tie minusai tapo bereikšmiai. Tuomet pajaučiau, kad man – labai gera gyventi. Supratau, kad ir be tos operacijos aš irgi buvau labai graži ir ne ta operacija buvo viso to esmė. Aš dabar labai žaviuosi tomis moterimis, kurios turi mažą krūtinę, ko anksčiau nebuvo“, – pasakojo ji.

Žinoma moteris teigė, jog jei atsuktų laiką atgal – operacijos nesidarytų, tačiau pasišalinti didesnių krūtų nesvarsto.

„Jei būčiau jaunesnė su dideliais implantais – juos tikrai būčiau išsiėmusi, tačiau dabar apie tai nesvarstau. Juk operacija yra fizinis sužalojimas. Ir jei žmogaus psichologijoje yra tie momentai, kurie verčia žaloti save – gultis po grožio chirurgijos peiliu vien dėl to, kad esi kažkam ar sau negražus – tai yra jam svarbu. Antrą kartą vėl žaloti save, kad ir pasimažinant krūtinę, nenorėčiau“, – kalbėjo ji.

Kiek per metus išleidžia grožiui Eglė teigė neskaičiuojanti. Tam, kad ji gerai jaustųsi, dainininkei svarbiausia būti pailsėjusiai.

„Mano grožiui labai daug duoda poilsis. Tada mano oda atrodo visiškai kitaip. Poilsis ir pietų miegas man labai padeda. Be abejonės stengiuosi stebėti tai, ką valgau, nes tai be galo svarbu grožiui ir sveikatai. Nors nesu procedūrų fanatikė, tačiau stengiuosi lankytis pas kosmetologę tam, kad padrėkintų ir stebėtų mano odos būklę“, – pasakojo dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.