V. Siegel davė atkirtį L. Suodaičio priekaištams: „Tikėjau, kad jis nuoširdžiai mylėjo Nicolę“

Konfliktas dėl vaiko pasidalijimo tarp verslininkės Viktorijos Siegel (28 m.) ir verslininko Lauryno Suodaičio (33 m.) nerimsta. Teismo nutarimu tėvai mažamečio sūnaus globa turėjo dalintis kas 4 dienas, tačiau Viktorijai nesilaikant šio susitarimo L. Suodaitį tokie moters poelgiai piktina.

V. Siegel davė atkirtį L. Suodaičio priekaištams: „Tikėjau, kad jis nuoširdžiai mylėjo Nicolę“.<br>Lrytas.lt koliažas.
V. Siegel davė atkirtį L. Suodaičio priekaištams: „Tikėjau, kad jis nuoširdžiai mylėjo Nicolę“.<br>Lrytas.lt koliažas.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>R. Danisevičius nuotr.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>R. Danisevičius nuotr.
Viktorija Siegel.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktorija Siegel.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 9, 2023, 10:00 AM

Prieš keletą savaičių į Monaką su vaikais Nicole ir Laurynu išvykusi V.Siegel iš pradžių teigė, kad tai bus 4 dienų kelionė, tačiau praleido ten 2 savaites.

Pirmadienį Viktorijai su vaikais sugrįžus į Lietuvą turėjo įvykti Lauryno susitikimas su sūnumi, tačiau po kelionės vaikai stipriai susirgo. Dėl sūnaus būklės moteris turėjo kreiptis net į gydytojus.

Pirmadienį savo socialiniame tinkle „Instagram“ dėl šios situacijos neslėpė apmaudo Laurynas Suodaitis. Vyrą papiktino Viktorijos elgesys, nes teigė, kad sūnus galėjo užsikrėsti nuo kontakto su sergančia moters dukra.

„Pagriuvo pirmadienis biški – apsirgo Laurynukas. Buvom pas gydytojus, pasižiūrėjom. Aišku, buvo galima įtarti po vakarykščių sergančių vaikų veidų čiupinėjimo, bet kai sekasi, tai sekasi.

Toks tas pas mus fonas. Varau parinkti Laurynukui vaikiškų papildų, nes ir orai prastėja, ir imunitetas, matosi, pasilpęs po visokių kelionių po pasaulį“, – socialiniame tinkle pasakojo vyras.

Po Lauryno pasisakymų nesusilaikė ir pati Viktorija Siegel.

„Buvo Lauryno tėtis atvažiavęs. Tikrai nebuvau prieš, nes turi tam pilną teisę, bet sulaukiau verdiktų, neva Nicolė arba aš kalta, kad mažylis susirgo. Deja, taip dažniausiai būna su broliu ir sese – kai vienas suserga, kitas iš paskos.

Šiaip tai virusai ir oro lašeliniu būdu pernešami, tai nebūtina liestis, užtenka šiaip namuose būti. Aš savo dukros į rūsį ar į garažą neuždarysiu, nors ji ir serga – mes visi kontaktuojam ir tai yra normalu.

Na, bet aš jau pripratusi, kad ir kas bebūtų, dėl visko būsiu kalta aš arba kitas mano vaikas. Tas sergantis vaikas vis dar yra jo krikšto dukra, kurią jis kažkada prieš Dievą prisiekė mylėti, globoti, rūpintis. Gaila, labai gaila, nes tikėjau, kad jis nuoširdžiai mylėjo Nicolę, ji irgi buvo prie jo prisirišusi“, – teigė žinoma moteris.

Verslininkė pasakojo, kad jos advokatai L.Suodaičiui atsiuntė vaizdo įrašą, kuriame sūnui yra matuojama temperatūra, tačiau Laurynui to neužteko, kad patikėti.

Viktoriją papiktino L.Suodaičio komentaras apie nusilpusį imunitetą, moteris tikino, kad Monake, kur jie ilsėjosi, vaikai gavo daug saulės, kokybiško maisto todėl tai neturi įtakos šiuo metu vaikus užklupusiai ligai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.