Aktorės Aleksandros Metalnikovos šeimoje netektis: mirė moters brolis

Aktorės Aleksandros Metalnikovos šeima išgyvena netektį. Mirė moters brolis, kuriam 2021 metais buvo diagnozuotas smegenų vėžys.

Aleksandra Matelnikova ir jos brolis.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Aleksandra Matelnikova ir jos brolis.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Aktorė A.Metalnikova pirmą kartą vaidins monospektaklyje.<br>D.Matvejevo nuotr.
Aktorė A.Metalnikova pirmą kartą vaidins monospektaklyje.<br>D.Matvejevo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-08-15 20:34, atnaujinta 2023-08-15 21:15

Liūdna žinia moteris pasidalijo antradienio vakarą savo socialiniame tinke „Facebook“.

„Štai ir viskas! Po sunkios ligos ir ilgos kovos, šiandien ryte 8.11 iškeliavo mano mylimiausias broliukas Aleksej. Jis išėjo apsuptas mylimų žmonių meile ir rūpesčiu, be skausmo ir nerimo, stipriai laikant mus už rankos.

O Jums visiems jis prašė perduoti šiuos žodžius: „Dėkoju visiems už jūsų palaikymą. Jūs visi nerealūs, tokie fantastiški. Ir prašau, šiandien nusišypsokite sau didžiausia šypsena, vien dėl to, kad esate gyvas ir švęskite savo būsimo gyvenimo pirmąją dieną.

Esu girdėjęs vienoje dainoje – kažkas šiandien net neatsibudo, bet tik ne jūs, tad švęskite savo būsimo gyvenimo pirmąją dieną. Nusišypsokite sau didžiausia šypsena ir mėgaukitės šia fantastiška diena“. Te ilsisi ramybėje. Ačiū visiems už palaikymą“, – rašė ji.

2021 metais A.Matelnikova į visuomenę kreipėsi savo šeimos vardu. Paaiškėjo, kad tada neseniai vedusiam jos broliui Aleksejui buvo diagnozuotas smegenų vėžys.

„SOS! Retai prašau pagalbos ir praktiškai niekada nesidalinu savo gyvenimo sunkumais, bet šiandien man REIKALINGA JŪSŲ PAGALBA.

Stipriai serga mano brolis Aleksejus. Jam 34 metai. Lapkritį jis susituokė, jiedu su žmona laukia vaiko – jis buvo labai laimingas.

Prieš porą dienų jam buvo diagnozuota „Glioblastoma multiforme“, pavojingiausia smegenų vėžio forma, labai sunkiai nugalima liga.

Aleksejui jau buvo atlikta operacija, tačiau, deja, pilnai auglio išoperuoti nepavyko.

Dabar jo laukia chemo ir radio terapijos. Kadangi prognozės labai liūdnos, mes ieškome visų imanomų galimybių ne tik prailginti jo gyvenimą, bet ir nugalėti ligą. Vokietijoje, Kiolne, mes radome kliniką, kuri pasiruošusi priimti jį po chemoterapijos ir atlikti imunoterapiją, nukreiptą į kovą su glioblastoma.

Deja, tai yra labai brangus gydymas – nuo 120 iki 150 tūkst. eurų ir mums nėra iš kur gauti šituos pinigus. Aišku, niekas neduoda garantijų, kad tai padės, bet mes bandome kabintis už bet kokios galimybės išgelbėti jo gyvybę. Suprantu, kad dabar pas daugumą yra sudėtinga finansinė situacija, bet mums labai reikalinga jūsų pagalba“, – 2021 metais rašė ji.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.