Aktorius J. Baliukevičius įsigijo nepaprastą pirkinį: „Vadinu jį plieniniu psichologu“

Artėjant naujajam LNK serialo „Rimti reikalai“ sezonui aktorius Josif Baliukevič pasidalino ne tik scenarijaus peripetijomis, bet ir atskleidė pagaliau įgyvendinęs vieną savo tikslų. Šią vasarą aktorius nusipirko „Bobber“ stiliaus motociklą.

Josifo Baliukevičiaus motociklas.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Josifo Baliukevičiaus motociklas.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Josifas Baliukevičius.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Josifas Baliukevičius.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 23, 2023, 11:21 AM, atnaujinta Aug 23, 2023, 11:22 AM

„Kiek aš save prisimenu, visada norėjau motociklo. Nors teises turiu nuo 2005 metų, pagaliau tam atėjo tinkamas laikas ir šiais metais jį nusipirkau. Kad būtų paprasčiau, laikydamas automobilio teises iškart išsilaikiau ir motociklo, nes žinojau, kad kažkada jį vis tiek nusipirksiu.

Vis nukėlinėjau tą pirkimą, nes atsirasdavo svarbesnių reikalų ar pirkinių, juolab artimieji nuolat atkalbinėjo dėl saugumo. Tačiau dabar visiškai nesigailiu“, – dalinosi „Rimtų reikalų“ žvaigždė.

Plieniniu psichologu savo naują transporto priemonę praminęs aktorius neslepia, kad net ir trumpa kelionė nežinoma kryptimi padeda atsipalaiduoti ir pamiršti slegiančią įtampą.

„Praeitą savaitę buvo susiklosčiusi nemaloni situacija, vienu metu turėjau būti trijuose skirtinguose miestuose tuo pačiu metu. Tikrai daugelis aktorių man pritars, kad tokia situacija kelia didelį stresą.

Sėdėjau ir galvojau ką daryti, supratau, kad nepersiplėšiu. Todėl tiesiog nuėjau į garažą, sėdau ant motociklo ir išvažiavau.

Važinėjau tol, kol jau net nebežinojau, kurioje Lietuvos dalyje esu. Susivedžiau navigaciją ir grįžau namo visiškai aprimęs, susidėliojau iš naujo darbus, kažką perkėliau, kažką perplanavau.

O vėliau dar ištaikiau progą susitikti su žmonėmis, su kuriais susitikimą atidėliojau jau pusę metų. Motociklas man nėra transporto priemonė, tai daiktas, su kuriuo išvažiavus viskas daug paprasčiau susidėlioja į savo vietas“, – atviravo LNK serialo „Rimti reikalai“ žvaigždė J. Baliukevičius.

Kalbėdamas apie naują pirkinį Josif neatmeta galimybės vieną dieną į filmavimo aikštelę atriedėti su savo asmeniniu motociklu. Kalbėdamas apie naują sezoną, jis žiūrovams nori perduoti tik vieną žinutę.

„Turėjome pertrauką po paskutinio sezono, tad scenaristui kilo daug naujų idėjų, kurios man patinka. Šiuo metu dirbu su nauja kolege, talentinga ir beprotiškai žavinga – Goda Petkute.

Žinoma, man nesinori per daug atskleisti, norisi, kad žiūrovas viską pamatytų pats. Nepaisant to, kad tai jau 6-asis sezonas ir seriale nestinga personažų mirčių, „Rimtų reikalų“ žiūrovas turėtų tikrai nenusivilti, nes laukia daug įdomių vingių“, – kalbėjo Josif Baliukevič.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.