Eglė Valančiūnienė atvyko į Manilą: tribūnose su sūnumis palaikė Lietuvos rinktinę

Lietuvos rinktinė, o ypač Jonas Valančiūnas (31 m.) Maniloje sulaukė pastiprinimo – antradienį per rungtynes su Juodkalnija „Mall of Asia“ arenoje pasirodė jo žmona Eglė Valančiūnienė (34 m.), su sūnumis Jonu ir Tauru.

 J.Valančiūnienė su sūnumis atvyko į areną.<br> lrytas.lt montažas.
 J.Valančiūnienė su sūnumis atvyko į areną.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2023, 4:54 PM, atnaujinta Aug 29, 2023, 5:14 PM

E.Valančiūnienė kiek anksčiau socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė, kad leidžiasi į ilgą kelionę, tačiau nenurodė, kad vyksta į 2023 metų pasaulio krepšinio čempionatą.

Tačiau JV žmona antradienį pasipuošusi Lietuvos rinktinės marškinėliais pasirodė tribūnose. Marškinėliai pažymėti būtent 17-uoju numeriu – tokiu numeriu rinktinėje ir žaidžia J.Valančiūnas.

E.Valančiūnienė su vaikais Lietuvos rinktinę ir JV palaiko ypatingai svarbiu momentu – mačas su Juodkalnija lemia, kas užims pirmąją vietą D grupėje.

E.Valančiūnienė su sūnumis aktyviai palaikė komandą ir ypač emocijomis tryško, kai J.Valančiūnas ketvirtajame kėlinyje likęs laisvas taikliai šovė tritaškį. Lietuvos rinktinė jau pirmavo 79:61, o jo sūnus ėmė šokinėti, E.Valančiūnienė – ploti.

2023 metų pasaulio krepšinio čempionate Igną Brazdeikį palaiko jo mergina, o Donatą Motiejūną – širdies draugė Brigita Gaižauskaitė, kuri su D-Mo buvo ir Lietuvos rinktinės treniruočių stovykloje Palangoje.

Lietuvos rinktinė 2023 metų pasaulio krepšinio čempionate Maniloje yra patekusi į antrąjį etapą, kur susitiks su JAV ir, jeigu nebus sensacijų, Graikijos krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.