Po ZIP FM atleistų 8 darbuotojų prabilo Timūras Augucevičius: „Tai nutiko prieš mano valią“

Ketvirtadienio rytą radijo stotis ZIM FM pranešė netikėtą naujieną, kad radijo eterį palieka aštuoni vedėjai. Radijo stoties duris užvėrė ir daugeliui puikiai pažįstamas laidų vedėjas Timūras Augucevičius (42 m.). Klausytojus jis ZIP FM eteryje džiugino beveik penkerius metus.

Timūras Augucevičius.<br> lrytas.lt koliažas.
Timūras Augucevičius.<br> lrytas.lt koliažas.
Timūras Augucevičius.<br>lrytas.lt archyvo nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>lrytas.lt archyvo nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>LR archyvo nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>LR archyvo nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>T.Bauro nuotr.
Timūras Augucevičius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Aug 31, 2023, 12:58 PM, atnaujinta Aug 31, 2023, 2:45 PM

Žinia apie tai, kad teks atsisveikinti su begale per eilę metų suburtų klausytojų, vyras sužinojo prieš lygiai keturias savaites. Tai jam buvo be galo netikėta.

„Man tai buvo žaibas iš giedro dangaus. Apie šį sprendimą sužinojau sugrįžęs iš ZIP FM Palangos. Nežinau visų tų vidinių situacijų, kaip ten būna, bet man atrodė, kad viskas eina geryn. Radijas, man buvo sakoma nuo pradžių, yra ilgam stabilu, bet, kaip matome, kad nė velnio“, – lrytas.lt apmaudo neslėpė T.Augucevičius.

Radijo eterio žinomas vyras palikti nenorėjo ir nesvarstė.

„Tai nutiko prieš mano valią ir tas yra skaudžiausia. Visą šitą situaciją aš matau kaip išdavystę to pasitikėjimo, kurį aš turėjau su čia dirbančiais, viršesniais už mane, žmonėmis. Labai gaila, kad atidavus viską geriausio, ką tu turi, to yra negana“, – kalbėjo jis.

T.Augucevičius teigė nesupratęs tokio vadovybės sprendimo ir tuo nusivylęs. Pasak jo, buvo galima apie tai pranešti kur kas anksčiau.

„Kai tau, likus keturioms savaitėms iki rugsėjo pirmosios pasako, kad tu būsi nebereikalingas – griūva viskas. Turiu šeimą, vaikus, namą, paskolas. Kai esi šiuolaikiškai gyvenantis žmogus ir netikėtai sužinai, kad tavęs nebereikės... Jeigu būtų perspėję, kalbėję, ieškoję sprendimo, suprasčiau, būtų buvę laiko pasiruošti... Tai labai neteisinga“, – apmaudo neslėpė jis.

Šiandien ryte pravedęs paskutinę laidą ZIP FM eteryje vyras teigė pajutęs liūdesį, kad teks palikti per eilę metų suburtą nemenką klausytojų ratą.

„Nors laidą pradėjome linksma gaida vėliau apėmė liūdesys, nes tu supranti, jog kiekvienas žodis, kurį tu pasakei, tikėtina, kad transliuojamas paskutinį kartą radijuje. Šiandien buvo be galo sunku atsisveikinti ir paleisti. Negaliu suvokti, jog rytoj jau čia nebepasirodysiu. Emocijų buvo visokių ir džiaugiuosi, kad jas galėjau išleisti, nes laikyti jų jau fiziškai nebegalėčiau“, – kalbėjo jis.

T.Agucevičius neslėpė, jog mintyse – begalė planų. Vyras ir toliau dalyvaus iki šiol rengtuose projektuose ir žada gerbėjams naujienų, apie kurias netrukus prabils socialiniuose tinkluose.

„Nesu visiškai užtikrintas tuo, ką aš nusprendžiau daryti, tačiau motyvacija, kodėl tai turėčiau daryti, yra aiški ir aš ją jaučiu. Viską netrukus paskelbsiu, tačiau tai tikrai nebus radijo eteris“, – paslaptingai apie planus baigdamas pokalbį prasitarė jis.

Tai, pasak ZIP FP, atsinaujinimo pradžia

Ketvirtadienio rytą ZIP FM žiniasklaidai išplatino pranešimą spaudai, kuriame teigė atsisveikinantys su aštuoniais laidų vedėjais – Timūru, Ieva, Gedu, Egle, Žygiu, Paulina, Hariu ir Rimvydu. Pranešime buvo teigiama, kad šį rudenį ZIP FM klausytojai išgirs dar daugiau populiariausios šių laikų muzikos, ilgesnes žinias bei kitas ZIP FM eteryje jau įprastas informacines rubrikas.

Tai, pasak jų, radijo stoties ZIP FM atsinaujinimo pradžia. Dar šiais metais radijas pristatys iš esmės atsinaujinusią programą ir naują radijo laidų vedėjų komandą.

„Ačiū pastaruosius metus radijo programą kūrusiems laidų vedėjams ir redaktoriams. Visi jie kūrybingi, darbštūs, puikūs radijo žmonės. Esame jiems labai dėkingi. Atsisveikinti sunku, bet būtina – ZIP FM pribrendo pokyčiams, turbūt, reikšmingiausiems ir ryškiausiems per visą šios radijo stoties istoriją, o tokius didelius darbus geriausia pradėti verčiant naują, tuščią puslapį.

Atidžiai stebime pasaulines radijo tendencijas, įvertiname klausytojų poreikius ir lūkesčius, radijo klausymo įpročius, vietinės rinkos pokyčius ir turime prie jų prisitaikyti. Radijo stoties atsinaujinimas prasideda šiandien, bet užtruks ne vieną savaitę ar net mėnesį. Esu tikras, klausytojai tai išgirs ir įvertins. Tai bus moderni, šiuolaikinė, technologiškai pažangi radijo stotis“, – ketvirtadienio rytą žiniasklaidai išplatintame pranešime teigė RADIOCENTRO radijo stočių grupės programų direktorius Donatas Bučelis.

Nuo pirmadienio ZIP FM eteryje skambės gerokai mažiau kalbų, bet daugiau populiariausios muzikos ir aktualios klausytojams informacijos. Radijas transliuos kiek ilgesnes nei iki šiol žinias ir aktualias informacines rubrikas, kurias rengia RADIOCENTRO naujienų tarnyba.

Nauja, šiuo metu buriama, radijo stoties laidų vedėjų komanda klausytojams prisistatys antroje rudens pusėje. Radijo stotis ZIP FM priklauso RADIOCENTRO radijo stočių grupei, transliuoja FM bangomis didžiuosiuose šalies miestuose, o internetu ar naudojantis mobiliosiomis programėlėmis pasiekiama visoje Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.