Į verslo kelionę išvykusią V. Siegel įsiutino L. Suodaičio elgesys: negrąžino vaiko ir reikalauja milijonų

Verslininkė nuominės formuotoja Viktorija Siegel (28 m.) pirmadienį turėjo išvykti į užsienį – verslo kelionę. Savo socialiniame tinkle ji prabilo apie tai, jog verslininkas Laurynas Suodaitis (33 m.) tą pačią dieną 19 val. turėjo grąžinti vaiką Viktorijai, tačiau jis pareiškė, kad vaiką atiduos tik mamai į rankas. V.Siegel toks vyro pareiškimas nemenkai įsiutino, ji teigė jog teismo nutartyje nėra nurodyta, kad vaiką reikia gražinti mamai į rankas.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>Lrytas.lt koliažas.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>Lrytas.lt koliažas.
Viktorija Siegel.<br>Socialinio tinklo „instagram“ nuotr.
Viktorija Siegel.<br>Socialinio tinklo „instagram“ nuotr.
Viktorijos Siegel kelionių įspūdžiai.<br>Soc tinklo nuotr.
Viktorijos Siegel kelionių įspūdžiai.<br>Soc tinklo nuotr.
Laurynas Suodaitis.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Laurynas Suodaitis.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>R. Danisevičius nuotr.
Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis.<br>R. Danisevičius nuotr.
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Saugirdo Vaitulionio kvapo pristatymas / Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>kiti
Viktorija Siegel Nicolę palydėjo į prie<br>Instagramo nuotr.
Viktorija Siegel Nicolę palydėjo į prie<br>Instagramo nuotr.
Laurynas Suodaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Laurynas Suodaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2023-09-05 12:28, atnaujinta 2023-09-05 12:40

L.Suodaitis ne tik pareiškė, kad vaiko negrąžins močiutei arba auklei, bet iš Viktorijos jis pareikalavo atsiųsti nuotraukas iš oro uosto.

„Jaučiuosi kaip kokia nelegalė, patyliukais fotografuoja, kad išskridau. O vau. Koks įvykis. O atsakant į klausimą, dėl ko išskridau – nes turiu išlaikyti 2 vaikus, nes turiu dirbti ir turiu neatidėliotinų reikalų ir darbo susitikimų, kadangi plečiu savo verslą.

Kodėl tiek daug dirbu? Nes išlaidų padaugėjo. Jau vien advokatams, kiek išleidžiu, kad apginti savo ir vaiko teises, apginti nuo vyro, kuris ne tik nori atimti vaiką, bet ir milijonų reikalauja.

O ir šiaip dirbu verslo plėtimų klausimais ir turiu reikalų užkulisinių nemažai (kurių nerodau tiesiog viešai ir manau tai yra normalu). Ir paskutinis klausimas – ar išsiskyrusi mama, kuri turi vaikų nebegali dirbti ir net keliom dienom išskritsi, susitvarkyti darbo klausimus? Ko dar negali išsiskyrusi moteris su vaikais?

Iš tikrųjų labai baisi situacija, liko kelios valandos iki išskridimo, sėdžiu dar paskutiniam verslo susitikime ir tiesiog aš negaliu patikėti tuo, kas vyksta ir su kokiu vyru aš buvau susidėjusi ir ką tas vyras nori padaryti man, ir ant kiek jis mane nori ėsti, skaudinti ir daryti viską, kad tik man pakenkti.

Gaunu žinutę iš jo advokatų, jog mes negrąžinsime vaiko, kadangi motinos nėra Lietuvoje. Mano advokatė nusiuntė bilietus kelintą dieną aš grįžtu ir pareikalavo grąžinti vaiką taip, kaip nurodyta teismo nutarty šiandien 19 val., nes pirmadienį tėvas su vaiku bendrauja nuo 13 val. iki 19 val.

Labai pasipiktino, kodėl šiandieną vaiką perdaviaus ne aš, o perdavė močiutė. Antras dalykas – jis sakė, kad perduos vaiką išskirtinai tik man į rankas, nors teismo nutartyje nurodyta, kad vaiką grąžinti į gyvenamąją vietą.

Jis puikiai supranta, kad aš esu ir kito vaiko mama. Gali tuo metu būti būrelis, galiu būti treniruotėse, galiu turėti verslo susitikimą, galų gale, išeiti vakarienės ir tuo metu negalėsiu pasiimti vaiko, ir teismo nutartyje nėra nurodyta, kad aš turiu pasiimti vaiką yra nurodyta, kad grąžinti į gyvenamąją vietą.

Tuo labiau, kad pasiims vaiką ne, kas kitas, o močiutė arba auklė, kuri oficialiai pas mus dirba ir jis pats naudojasi šios auklės paslaugomis, kol gyveno pas mane.

Tai jūs įsivaizduojate, iki kokio lygio jis mane nori tampyti, skaudinti“, – socialiniame tinkle pasakojo V.Siegel.

Moteris taip pat pridrūė, kad su vyru bandė tartis gražiuoju, tačiau Laurynas bendrauti taikiai iniciatyvos visai nerodo.

„Ir aš bandžiau kelis kartus jam perduot vaiką dabar pastaruoju metu, nes tikrai norėjau bendrauti, norėjau tą daryti draugiškai. Galvojau gal pradėsim kalbėtis, bet jis su manimi net nesisveikina.

Tai kodėl aš turiu matyti žmogų, kuris man net labas negali išlementi iš pagarbos kaip vaiko motinai. Tai kam man reikia skaudinti save ir matytis su juo.

Aš jam aiškiai ir dabar parašiau, kad bandžiau taikiai bendrauti, bet viskas veltui tai tikrai nežadu susitikinėti, yra auklė, kuri gali puikiai paimti vaiką ir perduoti man į rankas, o ten kas du metrai nuo vartų iki namų nuneš vaiką tai, manau, nėra didelio skirtumo.

Bet įsivaizduojate, iki kokio lygio nori mane kontroliuoti, kad ne į mano rankas niekam vaiko neperduos net ir auklei, ir net močiutei, kuri jį šiandien perdavė.

Tikrai nežadu su juo daugiau susitikti net ir po vakar po tokio pažeminimo ir šmeižto, kaip jis bando viešoj erdvėj mane įžeisti, pažeminti ir dar kur nesugeba su manimi net pasisveikinti susitikus. Nieko nelieka tik kaip man reikės kreiptis į antstolius.

Atrodo, kad vyksta kažkoks siaubo filmas, kartais nesitiki, kad taip gali elgtis vyras, kuriam tu pagimdei vaiką. Už valandėlės turiu skrydį, o tokio bajerio nesitikįjau (bilietų neužteko). Net nusileidau, bilietus nusiunčiau, nors turėjau galimybę ir nesiųsti bilietų, bet vis tiek nusiunčiau. Dabar, po bilietų, prašo mano nuotraukų iš oro uosto... Ko dar?

Iki ko dar nusirisim? Ar jis gyvena su manimi, kad šitaip kontroliuotų mane? Bet nusileidau. Net ir nuotrauką oro uosto nusiunčiau. O dabar tiesiog esu baimėje ir nežinau, ko tikėtis iš tokio neadekvataus žmogaus. Gerai, kad dar be apatinių foto nepaprašė. Baisu ir gėda“, – pasipiktinimo neslėpė nuomonės formuotoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.