„Misis Pasaulis 2023“ nugalėtoją ukrainietę I. Besmertnaja lydi skandalas: už rankos laikė rusę Įvardijo priežastį

Grožio konkurso „Misis Pasaulis 2023“ nugalėtoją ukrainietę Irina Besmertnaja iš Chersono lydi skandalas. Konkurso finale ji už rankos laikė Rusijos atstovę, drauge filmavosi ir sulaukė kritikos kirčių.

Irina Besmertnaja.<br> Instagramo nuotr.
Irina Besmertnaja.<br> Instagramo nuotr.
Irina Besmertnaja.<br> Instagramo nuotr.
Irina Besmertnaja.<br> Instagramo nuotr.
Irina Besmertnaja.<br> Instagramo nuotr.
Irina Besmertnaja.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 10, 2023, 2:08 PM, atnaujinta Sep 10, 2023, 2:10 PM

Po konkurso gražuolė teisinosi, kad norėjo laikytis organizatorių keliamų taisyklių ir, kaip rašo unian.net, nenorėjo pergalės perleisti šalies agresorės atstovei.

„Konkurse turėjau labai aiškų tikslą – nepriklausomai nuo aplinkybių, parodyti visam pasauliui Ukrainos dvasios stiprybę ir šalies moterų grožį. Rusei rankos aš nespaudžiau. Laukdama nugalėtojos paskelbimo paisiau konkurso taisyklių ir instrukcijų. Jeigu nebūčiau jų laikiusis, mane būtų paprasčiausiai diskvalifikavę, o nugalėtoja būtų buvusi paskelbta rusė.

Norite, kad savo pergalę būčiau perleidusi šaliai agresorei? Man tai nepriimtina. Deja, oficialaus palaikymo, kuris būtų padėjęs pakoreguoti konkurso taisykles, neturėjau. Su didžiausiu malonumu būčiau pasielgusi kitaip“, – per interviu „Obozrevatel“ teigė ukrainietė.

Jei nebūtų rusės paėmusi už rankos, Ukrainos gražuolė būtų pažeidusi taisykles ir pralaimėjusi konkursą, todėl I. Besmertnaja teigia mananti pasielgusi teisingai.

„Mano pergalė pasauliniame grožio konkurse tik patvirtina, kad Ukraina, nepaisant visų aplinkybių, gali laimėti prieš Rusijos Federaciją! Labai norėčiau, kad jūs mane šiuo klausimu suprastumėte teisingai. Būtent dėl šios priežasties dabar ir pateikiu savą įvykių versiją, teisinuosi. Man tai iš principo labai svarbu“, – teigė ji.

Majamyje vykusiame konkurse „Misis Pasaulis 2023“ dėl karūnos kovojo beveik šimtas gražuolių iš viso pasaulio, tačiau pergalę išplėsė ukrainietė iš Chersono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.