G. Grygolaitytės-Vashos gyvenime – pokyčiai: „Dėl kiekvienos smulkmenos labai išgyvenu“

Nuomonės formuotojos, atlikėjos Gabrielės Grygolaitytės-Vashos (28 m.) gyvenime netrukus prasidės naujas etapas. Kartu su širdies draugu bei dukrele Adrija moteris ruošiasi persikelti į naujus namus Kaune.

Gabrielė Grygolaitytė-Vasha.<br>Lrytas.lt koliažas.
Gabrielė Grygolaitytė-Vasha.<br>Lrytas.lt koliažas.
Gabriele Grygolaitytė-Vasha.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Gabriele Grygolaitytė-Vasha.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Gabriele Grygolaitytė-Vasha.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Gabriele Grygolaitytė-Vasha.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 10, 2023, 8:19 PM

Savo socialiniame tinkle „Instagram“ G.Grygolaitytė su savo sekėjais nuolat dalijasi būsto įsirenginėjimo klausimais, bei pasakoja su kokiais sunkumais jai tenka susidurti.

Vasha sutiko naujienų portalui lrytas.lt papasakoti kaip jai sekasi įsirenginėti naujus namus, kas labiausiai džiugina ir kokie sunkumai kamuoja.

Žinoma moteris pasakojo, kad savo namus nori įsirengti pati ir į juos įdėti, kuo daugiau savęs, todėl su interjero dizaineriais konsultuojasi tik iškilus klausimams.

„Į dizainerius kreipiuosi tik dėl konsultacijų, kuomet kyla kažokių bendrų klausimų, nes norėjau įsirengti viską pati, viską pati išjausti, kad man niekas nieko neįsiūlytų ir, sarbiausia, jog netaikytų į madas... Kas yra madinga šiai sekundei, šiai dienai, tai nebebus madinga jau po dviejų metų,“, – pasakojo Gabrielė.

Pasidomėjus, kokių ypatingų poreikių ji turi naujuose namuose ji atskleidė, kad svarbiausia jai buvo turėti nuosavą kiemą bei dukrai Adrijai turėti savo kambarį. Moteris pridūrė, kad dukrai leido pačiai išsirinkti, kokio kambario ji nori.

„Adrijai leidau daug ką rinktis pačiai – spalvas, atspalvius, baldų išdėstymą ir kitas smulkmenas“, – sakė ji.

Moteris pasakojo, jog didžiausias dukros noras buvo, kad kambaryje, būtų nišinis apšvietimas.

„Pagrindis dukros prašymas buvo, jog kambaryje būtų nišinis apšvietimas – spalvotas, tai šitą norą tikrai išpildėme. Labai džiaugiuosi, kad pavyksta tai padaryti ir vaikas turės tą savo svajonių kambarį, na, galbūt, ne tokį kaip pasakoj, bet tas kambarys bus tikrai toks, kokio ji norėjo ir jai patiks“, – su šypsena kalbėjo nuomonės formuotoja.

Gabrielė atskleidė, kad namų įsirenginėjimas yra labai malonus procesas, tačiau susiduria ir su tam tikrais sunkumais, kurie atima daug laiko.

„Kas liečia sunkumus tai gal čia daugiau mano psichologiniai dalykai, kad aš noriu, kiek įmanoma pasiekti tą tobulumą. Labai apkraunu save ties pasirinkimais ir į nieka nežiūriu atmestinai.

Tikrai norisi tuos namus įsirengti, kuo greičiau, kaip ir visiems.. tai tikrai labai daug ir laiko tam skiriu ir pati labai į tai pasineriu, tai tokie tie ir sunkumai, kad dėl kiekvienos smulkmenos labai išgyvenu“, - dalijosi Gabrielė.

Pasidomėjus kada gi bus naujų namų įkurtuvės atlikėja tikisi, kad didžiausias metų šventes jau pavyks sutikti naujuose namuose.

„Planuojame įsikelti iki švenčių, aš, žinoma, norėčiau, kuo greičiau, tai labai tikiuosi, kad pavyks, bet, svarbiausia, kad pavyktų iki gruodžio mėnesio“, – baigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.