Dainininkas Alen Chicco išgyvena širdį verčiančią netektį: prašo pagalbos

Dainininkas Tomas Alenčikas (31 m.), geriau žinomas Alen Chicco slapyvardžiu, su skausmu pranešė liūdna žinią. Anapilin išėjo Jungtinėje Karalystėje gyvenusi jo mama Asta.

Alen Chicco.<br>V.Skaraičio nuotr.
Alen Chicco.<br>V.Skaraičio nuotr.
Alen Chicco.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Alen Chicco.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Alen Chicco.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Alen Chicco.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Alen Chicco.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Alen Chicco.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Alen Chicco.<br>S.Bolnienės nuotr.
Alen Chicco.<br>S.Bolnienės nuotr.
Alen Chicco.<br>Ramūno Danisevičiaus nuotr.
Alen Chicco.<br>Ramūno Danisevičiaus nuotr.
Alen Chicco.<br>V.
Alen Chicco.<br>V.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Sep 16, 2023, 11:02 AM, atnaujinta Sep 16, 2023, 11:08 AM

Feisbuke menininkas pasidalijo jautria žinute. Tiesa, jo mamos mirties priežastis nebuvo atskleista

Alenc Chicco planuoja mamos palaikus pargabenti į Lietuvą: gimtinėje įvyks jos laidotuvės.

„Man labai sunku rašyt tai. Tačiau turiu pasakyt – mano gražuolė mama vakar paliko šį pasaulį. Tai buvo vienas iš šviesiausių žmonių kuriuos pažįstu. Bet taipogi su labai skaudžiu ir juodu likimu.

Tas skaudulys vilkosi dešimtmečiais iki pat šios dienos. Aš jį jaučiu visa sielos gelme. Tai man pačiam buvo didžiulis iššūkis. Tačiau mano mama buvo nuostabus žmogus. Žmogus gimęs ne savo laiku, tad šis pasaulis jos nesuprato. Bet aš supratau. Tik gaila mano jaunas amžius nežinojo kaip padėti. Nors labai stengiausi.

Visada svajojau kad mamą galėsiu apkabinti ir paklausti kaip šiandien praėjo jos diena, nes taip mačiau darančius savo draugus. Ir keliais pastaraisiais metais atrodė kad mes krypstame ta linkme. BET. Nespėjau.

O Asta, kaip dabar tau norėčiau pasakyti kad myliu tave, ko niekad nemokėjau ir ko niekas neišmokė. Bet tu dabar laisva. Nuo visų. Tu buvai man pavyzdys kuklumo ir gerumo mano svaigiame kely.

Aš labiausiai norėjau būti tavo draugas. Tikiuosi tu manimi didžiavaisi, nes to aš norėjau labiausiai. Gaila nepasakiau tau gyvai esant kad aš tavimi didžiuojuos ir tave myliu. Dėl to nes tu esi besišypsanti deivė. Dalinuosi šiuo įvykiu nes noriu kad žinotumėte apie mano amazing mamą. Ji verta apkalbų, komentarų ir šotų. Ir vietoj užuojautų prašyčiau šiandien tik palinkėjimų.

Palinkėkite mano mamos energijai (kuri dabar atsiskyrė nuo jos kūno) gero kelio ar bet ko, ko jai niekas šiame gyvenime nelinkėjo. Prašau! Ačiū LABAI!

P.S., Ryt važiuoju pasiimti mamos kūno iš UK ir kiek man sakė tai kainuoja ####, tad jei kas norit prisidėti prie mano mamos atgabenimo į LT, galite: TOMAS ALENČIKAS LT087300010110818532 Ačiū! P.P.S., su Asta galėsite atsisveikinti Lietuvoje, bet tikslią datą pranešiu kitą savaitę“, – rašė atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.