Jautrus Lauryno Suodaičio laiškas sūnaus gimtadienio proga: „Geriausi mano gyvenimo metai su tavimi“

Rugsėjo 24-ąją Lauryno (33 m.) ir Viktorijos (28 m.) Suodaičių sūnui suėjo vieneri. Ypatingos dienos proga L.Suodaitis pasidalijo itin jautriu laišku skirtu sūnui Laurynui.

Laurynas Suodaitis su sūnumi.<br>Lrytas.lt koliažas.
Laurynas Suodaitis su sūnumi.<br>Lrytas.lt koliažas.
Laurynas Suodaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Laurynas Suodaitis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Laurynas Suodaitis su sūnumi.<br>Instagramo nuotr.
Laurynas Suodaitis su sūnumi.<br>Instagramo nuotr.
Laurynas Suodaitis.<br>T.Petrovskio nuotr.
Laurynas Suodaitis.<br>T.Petrovskio nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 24, 2023, 2:27 PM, atnaujinta Sep 24, 2023, 2:53 PM

Savo socialiniame tinkle „Instagram“ Laurynas pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame sudėtos jo ir sūnaus akimirkos kartu bei balsu įrašytas laiškas ir žodžiai skirti sūnui. Šiuo įrašu jis sutiko pasidalyti ir su lrytas.lt skaitytojais.

„Šią naktį beveik nesudėjau akių, laukiau tos minutės, kai lygiai prieš metus gimei paryčiais ir rašiau tau šį laišką. Mintimis ėjau per kiekvieną dieną nuo tokio pat šilto pernykščio rugsėjo, kuomet nušvietei dienas tiesiog atsirasdamas.

Nebuvo ta diena pati lengviausia, bet tu įsikibai į gyvenimą tais mažais pirštukais ir nebepaleidai. Viskas tądien pasikeitė. Išmokei mane nepasiduoti, kautis už gyvenimą ir kas ta tikra meilė.

Nemiegotos naktys diegiant pilvą, nuo supimo iki alkūnių nutirpę pečiai, iki sinusų į tėčio nosį sukišti pirštukai išpirkti tavo rytine šypsena ir apsikabinimu užmiegant. Bet kažkaip gi turėjau tavęs nusipelnyti. Tos popietės, kai ištarei „tėte“ iki grabo lentos nepamiršiu, nors tuo metu tiesiog keičiau prikrautas tavo sauskelnes.

Būti tėčiu. Turėti sūnų. Du kaip mūsų kartu praleistos dienos trumpi sakiniai. Ir beribė prasmė. Vienas kraujas, vienas vardas, o žmonės dar sako, kad ir veido to paties. Net ir momentais kaip šie, kai vienas kito nematom, kiekvieną minutę apie tave galvoju.

Suku galvą, ar esu tau geras pavyzdys ir kokiu žmogumi tu užaugsi. Per greitai augi, Sūnau. Duok dar pasidžiaugti tavimi tokiu, pasaulio nesugadintu. Pasidžiaukim kartu. Bėkim, patirkim, supraskim.

O kai gyvenime kaip šiandien, sunkiai stovėsi ant kojų, visada žinok, kad virš pečių turėsi delną įsikibti. Tai buvo geriausi tavo gyvenimo metai, tai buvo geriausi mano gyvenimo metai su tavimi. Bus jų dar daug. Su Gimtadieniu mano, Sūnau. Tavo tėtis“, – su dideliu jauduliu kalbėjo L.Suodaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.