Karolina Toleikytė tapo modelių agentūros savininke: modelio darbui laiko ji neketina skirti

Žinomas modelis ir aktorė Karolina Toleikytė tapo modelių agentūrą „Major Amber Models“ valdančios bendrovės „Gintariniai modeliai“ savininke ir vadove. Po sandorio „Major Amber Models“ laukia pokyčiai – ketinama plėsti agentūros veiklos geografiją bei siūlyti profesionalią pagalbą modeliams siekiant pasirašyti optimalias darbo sutartis ar suderėti atlyginimo sąlygas. K.Toleikytė planuoja visa galva pasinerti į bendrovės veiklą, todėl laiko modelio darbui ji neketina skirti.

 Agnė Dagilė ir Karolina Toleikytė.<br>lrytas.lt koliažas.
 Agnė Dagilė ir Karolina Toleikytė.<br>lrytas.lt koliažas.
Karolina Toleikytė.<br> Organizatorių nuotr.
Karolina Toleikytė.<br> Organizatorių nuotr.
 Agnė Dagilė.<br> Organizatorių nuotr.
 Agnė Dagilė.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 5, 2023, 4:37 PM

K.Toleikytė agentūrą įsigijo iš verslininkės ir buvusio modelio Agnės Dagilės. „Major Amber Models“ valdanti UAB „Gintariniai modeliai“ skaičiuoja jau dvidešimt pirmus veiklos metus. Sandorio suma nėra skelbiama.

Naujoji agentūros savininkė darbus pradeda nuo tarptautinių kontaktų paieškos, sutarčių pasirašymo su tarptautinėmis modelių agentūromis bei naujų darbo standartų diegimu. Į „Major Amber Models“ nuo šiol galės kreiptis bet kuri modelio veikla planuojanti užsiimti mergina ar vaikinas. Agentūroje jie gaus profesionalų modeliui siūlomų sutarčių ir sąlygų įvertinimą bei konsultacijas.

„Absoliuti dauguma modelių savo karjerą pradeda neturėdami beveik jokios patirties, todėl rizika padaryti didelių klaidų žengiant jau pirmąjį žingsnį yra milžiniška. Amerikoje ir kitose didelėse rinkose yra specializuotos agentūros, kurios atlieka modeliams siūlomų sąlygų vertinimą, pataria ir siūlo sprendimus. Lietuvoje nieko panašaus nėra, tačiau istorijų, kuriose jaunoms merginoms tenka kęsti išnaudojimą – apstu. Norėčiau, kad tokių istorijų būtų kuo mažiau, o „Major Amber Models“ taptų švyturiu, padedančiu surasti kelią audringoje šios įdomios veiklos jūroje“, – sako Karolina Toleikytė.

Naujoji modelių agentūros savininkė pasakoja, jog dauguma modelių karjerą pradeda būdami labai jauno amžiaus, todėl jiems ir jų atstovams tikrai reikalinga pagalba ir teisinių žinių bagažas. Diegdami naujus darbo su modeliais standartus „Major“ Amber Models“ užtikrins modeliams teisinę apsaugą, atstovaus jų interesus tarptautinėse agentūrose, seks sutarčių sąlygų įgyvendinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.