I. Zasimauskaitė patyrė patyčias dėl stiliaus M. A. M. A apdovanojimuose: atlikėja netylėjo

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko laukiamiausias metų muzikos renginys – „M.A.M.A. apdovanojimai 2023“. Raudonuoju kilimu žengė dailiai išsipuošusios garsiausios šalies pramogų pasaulio žvaigždės – pirmą kartą po gimdymo pasirodė ir atlikėja Ieva Zasimauskaitė.

 I. Zasimauskaitė.<br> lrytas.lt koliažas.
 I. Zasimauskaitė.<br> lrytas.lt koliažas.
 I. Zasimauskaitė.<br> R.Vilkelio nuotr.
 I. Zasimauskaitė.<br> R.Vilkelio nuotr.
 I. Zasimauskaitė.<br> Ž.Gedvilos/Eltos nuotr.
 I. Zasimauskaitė.<br> Ž.Gedvilos/Eltos nuotr.
 Ieva Zasimauskaitė.<br>Nuotraukos: Monika Remeikytė Stilistė: Greta Žvinklytė Makiažas: Gabija Bieliauskaitė
 Ieva Zasimauskaitė.<br>Nuotraukos: Monika Remeikytė Stilistė: Greta Žvinklytė Makiažas: Gabija Bieliauskaitė
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 27, 2024, 1:28 PM, atnaujinta Jan 27, 2024, 2:04 PM

Pasirodžius apdovanojimų nuotraukoms viešojoje erdvėje, I.Zasimauskaitė socialiniuose tinkluose sulaukė pašaipių komentarų dėl savo pasirinkto įvaizdžio.

Atlikėja ant raudonojo pasirodė pasipuošusi rausvos spalvos, blizgaus audinio suknele. Komentaruose moterys drąsiai aptarinėjo I. Zasimauskaitės krūtinę ir žarstė įžulias replikas, kad šiame renginyje su tokiu stiliumi, rodytis nederėtų.

Reaguodama į tai I. Zasimauskaitė savo „Facebook“ paskyroje paliko jautrų įrašą:

„Tiesiog negaliu priprasti prie šito pasaulio žiaurumo ir man skauda. Žinokit tokiomis akimirkomis, aš iškart galvoju ne tik apie save, bet ir apie kitas moteris, mergaites, merginas. Pasidaro taip aišku, kodėl Lietuva pirmose vietose savižudybių skaičiuje, pogimdyvinėje depresijoje, kodėl vasaros gatvėje eilės patekti pas specialistus, bulimija, anoreksija ir taip toliau.

Ir baisiausia, kad kitos moterys visiškai nebejaučia ribos, ką ir kada ir svarbiausia KAIP pasakyti. Toks jausmas, kad po tokių renginių nuotraukomis, žmonės tik ir laukia „prasinešti“ ir išlieti susikaupusią vidinę tuštumą ir pyktį ir tai irgi yra problema, kaip mes iki tokio žmogaus užaugam? Komentuoti moters kūną yra begalo neetiška ir apskritai traumuoja. Negerai. Negalima.

Todėl mes pradėjom maskuoti savo „trūkumus“ operacijomis, dietomis ir nebeleidžiam sau tiesiog būti ir vietoj to, kad būti laimingu ir džiaugtis, mes praleidžiam tiek daug laiko kritikuodamos save, nes kažkas kala į galvą, kokie tie grožio standartai.. kaip gerai ir kaip negerai.

Nukarusi krūtinė, baisi, papai pažastyse. Moterys Tikrai norėčiau palinkėti Jums laimės, bet tiesiog palinkėsiu, kad jus kas nors apkabintų ir mylėtų ir vertintų jus ne už papus O mano krūtinė man irgi šiuo metu nėra gražiausios formos, bet ji maitina mano dukrą, atlieka svarbiausią darbą ir dėl to aš esu dėkinga sau, kad nepasiduodu ir esu ten kur esu, tokia kokia esu, su tokiom vertybėm, kokios man yra gražiausios ir atneša man vidinę laimę, ramybę ir svarbiausia pilnatvę Visas moteris apkabinu.

Aš šiandien džiaugiausi, kiek gražių žmonių aplink… kartu ir nesupratau, kur tas pasaulis keliauuja.. Ir svarbiausia, tokios dienos man primena, kodėl prieš 10 metų aš pradėjau ieškoti alternatyvos ir ačiū Dievui ją radau“, – „Facebook“ tinkle rašė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.