Simonos Lipnės patirti nuostoliai siekia dešimtis tūkstančių eurų: kreipėsi į policiją

Trynukų mama, nuomonės formuotoja Simona Lipnė (31 m.) nebeištvėrė ir socialiniuose tinkluose pasidalijo, ką šiuo metu jai tenka išverti. Viena iš ją palietusių negandų – naktį apvogtas jos prabangusis automobilis.

 Trynukų mama Simona Lipnė.<br> lrytas.lt koliažas.
 Trynukų mama Simona Lipnė.<br> lrytas.lt koliažas.
Trynukų mama Simona Lipnė<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Trynukų mama Simona Lipnė<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 6, 2024, 5:35 PM

Antradienio rytą Simona Lipnė socialiniame „Instagram“ tinkle pranešė apie naktį įvykusią vagystę – jos namų rakinamame parkinge stovintis Porsche automobilis buvo apvogtas.

„Šiandien ryte atsikėlusi ir pamačiusi, kas nutiko, galvoju, kas toliau?“, – pasakodama ašarų nesulaikė S.Lipnė. – Ateinu prie mašinos ir galvojau, kad man vaidenasi. Tiesiog žiūriu ir galvoju – ar taip dar vyksta šiais laikais“, – pasakojo ji.

Simona pranešė, kad iš jos Porsche markės automobilio buvo išlupti ir pavogti du priekiniai žibintai:

„Tai yra toks šlykštus jausmas, tai ačiū Dievui, kad apdrausta mašina, nes dar ir finansiškai būtų daug kainavę. Bet čia ne apie finansus tas šlykštus jausmas. O apie tai, kad tave tiesiog apvogė naktį“, – sakė S. Lipnė.

Moteris mįslingai užsiminė, kad pastarosios dienos jų šeimai ypatingai sunkios. Kiek anksčiau jų šeimą pasiekė liūdnos žinios, dėl kurių, pasak moters, ypač sunku psichologine prasme. Kol kas S.Lipnė neatskleidžia detalių tačiau netolimoje ateityje užsimena sekėjams papsakosianti, kas nutiko.

Vagys aplankė ir nuomonės formuotojos kaimynus. S.Lipnės vyras Mindaugas apie įvykį pranešė policijai. Tuo metu jiems buvo pranešta, kad ir kaimynų automobiliui buvo išlupti žibintai.

„Kas yra patyrę apvogimo jausmą, supras. Tai mums nėra pirma vagystė, nuo tokių sunku apsisaugoti. Bet yra kameros, tai gal kaip nors surasime“, – dalijosi moteris.

Naujienų portalas tv3.lt dėl platesnio komentaro apie incidentą kreipėsi į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, jiems pranešta, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas, o nuostolis siekia apie 21 tūkst. eurų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.