Ką tik Maskvoje su Rusijos atlikėjais pasirodęs Pupo koncertuos ir Šiauliuose: „Blogesnė situacija nei buvo su LP“

Sekmadienio pavakarę lrytas.lt redakciją pasiekė skaitytojos laiškas, kuriame moteris piktinosi italų dainininko Pupo elgesiu. Šiauliuose balandžio 26 dieną žadantis pasirodyti atlikėjas, kurio tikrasis vardas Enzo Ghinazzi, prieš porą dienų surengė didįjį savo koncertą Maskvoje.

Pupo koncertuos Šiaulių arenoje.<br> lrytas.lt koliažas.
Pupo koncertuos Šiaulių arenoje.<br> lrytas.lt koliažas.
Šiaulių arena. <br>G.Šiupario nuotr.
Šiaulių arena. <br>G.Šiupario nuotr.
Šiaulių arena. <br>G.Šiupario nuotr.
Šiaulių arena. <br>G.Šiupario nuotr.
 Pupo.<br>G.Minsevičiūtė/Scanpix nuotr.
 Pupo.<br>G.Minsevičiūtė/Scanpix nuotr.
 Pupo.<br>G.Minsevičiūtė/Scanpix nuotr.
 Pupo.<br>G.Minsevičiūtė/Scanpix nuotr.
 Pupo.<br>Scanpix nuotr.
 Pupo.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Mar 17, 2024, 6:15 PM, atnaujinta Mar 17, 2024, 6:26 PM

Drauge su Pupo scenoje pasirodė ir kitos garsios Rusijos žvaigždės, palaikančios kruviną Kremliaus režimą. Apie tai rašė tiek rusų, tiek italų spauda. Apie tai pasisakė ir pats atlikėjas.

„Atvykau į Kremlių dėl tos pačios priežasties ir toliau daryti savo darbą, nepaisant jokių draudimų ar embargų. Šio principo turėtų laikytis ir kiti“, – dar prieš koncertą Maskvoje Rusijos žiniasklaidai teigė atlikėjas.

Skaitytoja neslėpė apmaudo dėl tokio į Lietuvą netrukus koncertuoti atvyksiančio atlikėjo elgesio. Moteris svarstė, kad ši situacija yra kur kas rimtesnė nei atlikėjos LP, kuri dešimtims tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose pasirodė vilkėdama Rusijos vėliava puoštą drabužį. Po tokio jos elgesio koncertas „Žalgirio“ arenoje netrukus buvo atšauktas.

„Šį savaitgalį, kovo 15 dieną, Pupo Maskvoje, Kremliaus rūmuose, surengė savo didijį koncertą, kuriame dalyvavo visi jo (kaip jis pats sakė) draugai rusai, rusų atlikėjai.

Koncertą pavadino „Bolshoi benefis Pupo. V krugu druzei“, ką reiškia – „Didelis jubiliejinis Pupo koncertas. Draugų rate.“

Vykstant karui Pupo surengė savo solinį koncertą režimo sostinėje, pačioje širdyje Kremliuje, kur dainavo duetu su rusų atlikėjais palaikančiais režimą ir agintuojančiais balsuoti už V.Putiną pseudo rinkimuose, kurie vyksta dabar.

Ir po tokios nepagarbos ukrainiečiams ir akivaizdaus režimo palaikymo, jam bus leista koncertuoti Lietuvoje? Čia dar blogesnė situacija nei buvo su LP“, – nusivylimo neslėpė skaitytoja.

Dėl tokio atlikėjo elgesio naujienų portalo lrytas.lt žurnalistai kreipėsi tiek į organizatorius, tiek į Šiaulių arenos atstovus. Gavę jų komentarą tekstą papildysime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.