J. Butnorius sulaukė skambučio iš M. Radzevičienės mamos: „Viskas tęsiasi toliau“

Praėjusią savaitę socialiniuose tinkluose grupės „Patruliai“ narys Juozas Butnorius su žmona Gražina nutraukė tylą ir prabilo apie ne vienerius metus trunkantį scenos kolegos Algirdo Radzevičiaus žmonos Milisandros terorą.

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Milisandra ir Algirdas Radzevičiai<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Milisandra ir Algirdas Radzevičiai<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Grupė „Patruliai“.<br>M. Galdikas nuotr.
Grupė „Patruliai“.<br>M. Galdikas nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 4, 2024, 4:03 PM, atnaujinta Apr 4, 2024, 5:04 PM

Socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje praėjusį šeštadienį pora teigė, kad Milisandra jau šešerius metus šmeižia ir puldinėja J.Butnoriaus šeimą. 

Toks J.Butnoriaus ir jo žmonos pareiškimas ne juokais suglumino gerbėjus. Daugelis svarstė, kaip taip gali būti, kad A.Radzevičiaus žmona terorizuoja jo scenos kolegos šeimą. Tačiau po trijų dienų visas šias abejones grupės „Patruliai“ nariai nutarė išsklaidyti ir socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje viešai kreipėsi į visuomenę. Pirmą ir, kaip pats sako, paskutinį kartą apie visa tai pasisakė ir A.Radzevičius.

Pasidalintame grupės įraše A.Radzevičius teigė, kad palaiko kolegos J.Butnoriaus šeimą ir apie šį konfliktą daug nedetalizavo.

Ketvirtadienio popietę socialiniame tinkle „Instagram“ J.Butnorius pasidalijo įrašu, kuriame pasakojo, kad neseniai sulaukė skambučio iš Milisandros mamos bei, kad M.Radzevičienės pilamas purvas ir terorai vis dar tęsiasi.

„Grįžtame prie temos, prie kurios gal nelabai nesinorėtų grįžti, bet tenka. Kaip ir minėjome pas mus viskas vyksta pilnu tempu, ikiteisminiai tyrimai yra pradėti. Bet tai dar nesibaigė. Šiandieną gavau skambutį iš Milisandros mamos, kuri man pasakė: „Prašau nepilti purvo ant Milisandros.“

Galiu atsakyti vieną dalyką, kad mes purvo nepilame tai yra informacija, kurią mes surinkome per šešerius terorizavimo metus ir ją platiname, nes kitais būdais, kaip matome, istorijos neįmonoma užbaigti. Ko pasekoje vėl gi purvas buvo pradėtas pilti ant manęs, kad aš esu kleptomanas, vagis, turiu dvilypį gyvenimą, daug kaukių.

Žodžiu, kad ir kaip bebūtų viskas tęsiasi toliau ir aš manau, kol nepabaigsime viso teisminio proceso niekas nesibaigs. Viskas vyksta toliau, gaila“, – pasidalintame įraše kalbėjo jis.

Primename, kad apie nesutarimus su bendražygio žmona J.Butnoriaus žmona, o vėliau ir jis pats viešai prabilo po prieš beveik savaitę vykusio „Auksinių svogūnų“ filmavimo, kuriame Milisandra juodu su žmona ėmė viešai užgaulioti. Vėliau šeimą šmeižė susirinkusiesiems.

„Mano brangioji žmona išplatino pirmuosius pranešimus apie tai, kas vyksta mūsų gyvenime. Niekada nenorėjome šito dalyko eskaluoti, nenorėjome viešinti ir kelti savo problemų į viešumą. Tačiau dabar esame priversti tai padaryti. Kas nežinote, ką mano žmona yra papasakojusi, papasakosiu plačiau. Pastarąsias dvi dienas po „Auksinių svogūnų gyvenu nepatraukdamas telefono nuo ausies.

Telefonas pastoviai pajungtas ant įkrovimo funkcijos. Nes skambučiai liejasi vau. Esmė yra ta, kad tiek palaikymo iš jūsų tikrai nesitikėjome. Tačiau dabar mes jaučiamės dar tvirtesni, žinome, kad viską darome gerai. Taip, situacija labai liūdna, labai niūri ir dabartinėje nūdienoje nelabai nelabai norisi jūsų užversti kitomis problemomis.

Situacija ta, kad pastaruosiuos šešerius metus mes esame terorizuojami už nieką. Mes bandome rasti problema, rasti atsakymą į klausimą – už ką? Ta persona, ponia Milisandra, kuri neadekvačiai elgiasi, skambinėja naktimis žinutes. Mes turime daug medžiagos. Tai yra monologai, be jokio atsako. Mes tiesiog nepildavome žibalo į ugnį. Pastoviai būdavome puolami. Labiausiai – mano žmona. Paskui pradėjo pulti mane, pulti mūsų vaikus, mano žmoną, kai ji laukės.

Galiausiai per „Auksinius svogūnus“ visa šita pradėjo skleisti žmonėms. Kaip ji nori mus nužudyti, pakasti, užmušti. Vakarienėje, „after party“ tą patį darė. Daug žmonių man skambino, sulaukėme palaikymo. Manau, kad dabar laukia įdomi istorija. Žiūrėsime, kaip čia viskas bus. Kaip ir minėjau, procesiniai dokumentai yra pradėti ruošti.

Yra visi liudininkai. Noriu palinkėti, kad niekada niekam netektų susidurti su tokiais dalykais gyvenime. Šeimoje ramybė yra pats svarbiausias dalykas. Ir dėl šitos priežasties nusprendėme visa tai iškelti į viršų. Labai tikimės, kad šitas taško padėjimas sakinio gale užbaigs šitą istoriją. Ir leis mums namuose turėti ramybę“, – pasakojo J. Butnorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.