„Wolves“ klubo direktorius sureagavo į S. Kučo skandalą: „Mes neturėjome kito pasirinkimo“

Kovo pabaigoje Lietuvos pramogų pasaulio bendruomenę sudrebino skandalas – Vilniaus „Ryto“ klubą palaikantis žinomas kaskadininkas, karatė čempionas Darius Petrikauskas įsivėlė į tiesioginį žodžių karą su kito to paties miesto „Wolves“ klubo ambasadoriumi Simu Kuču.

A.Žiauberis ir S.Kučas.<br>Lrytas.lt nutor. koliažas.
A.Žiauberis ir S.Kučas.<br>Lrytas.lt nutor. koliažas.
A.Žiauberis.<br>V. Skaraičio nuotr.
A.Žiauberis.<br>V. Skaraičio nuotr.
A.Žiauberis.<br>V. Skaraičio nuotr.
A.Žiauberis.<br>V. Skaraičio nuotr.
A.Žiauberis.<br>V. Skaraičio nuotr.
A.Žiauberis.<br>V. Skaraičio nuotr.
Giedrė Mockeliūnaitė ir Simas Kučas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Giedrė Mockeliūnaitė ir Simas Kučas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Deimantė Bubelytė (kairėje) ir Simas Kučas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Deimantė Bubelytė (kairėje) ir Simas Kučas.<br>Lrytas.lt nuotr.
Simas Kučas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Simas Kučas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Apr 10, 2024, 7:07 PM

38-erių D.Petrikauskas vienerias iš varžybų tuometinėje sostinės ASG arenoje stebėjo su mama ir neįgaliojo vežimėlyje sėdinčiu tėčiu. Sportininko palaikoma komanda nuskynė pergalę, o pasibaigus rungtynėms, jis nufilmavo, kaip VIP ložėje sėdintis „Wolves“ sirgalius kviečiasi „Ryto“ gerbėją ateiti. Šalia esantis Kšištofas Lavrinovičius ramina kolegą.

„Kai jau visi išeina iš arenos, bet tu supranti, kad nespėjai parodyti koks esi stipruolis, tuomet rodai į bet ką ir kvieti viens ant vieno ant kilimėlio ir nesvarbu, kad Lavrinovičiai tave tvardo. „BC Wolves“, ar šis stipruolis yra vienas iš Jūsų vadovų?“ – paviešinęs vaizdo įrašą, į diskusiją feisbuke kvietė D.Petrikauskas.

Po įrašu užvirė karšta diskusija. Į pokalbį apie sirgalių kultūrą įsitraukė daugybė sekėjų, tarp jų – ir kovotojas, „Wolves“ ambasadorius Sergejus Maslobojevas, ir „Wolves“ ambasadroius Pavelas Kovtunecas.

„Miž**au tu, pasidažyk lupytes raudonai ir von n*“, – rėžė 36-erių S.Kučas.

„Kaskadininke tu, aš labai tikiuosi, kad čia tavo tėvas šalia, nes jei neįgaliu žmogumi prisidengi, esi gandonų gandonas. Tuoj bendrai broliui nusiųsiu, paklausiu“, – tėškė „Wolves“ ambasadorius.

„Simai, stabdyk! Dariau, aš labai atsiprašau už šitas emocijas ir Simo žodžius“, – brūkštelėjo P.Kovtunecas.

Praėjus kelioms dienoms po šio skandalo „Wolves“ priėmė sprendimą atsiriboti nuo ambasadoriaus S.Kučo ir nutraukė su juo veiklą.

„Bet kurio asmens, nesvarbu, ar jis turi kokių nors sąsajų su „Wolves“ klubu, ar ne, tokia komunikacija viešoje erdvėje mums nėra maloni ir priimtina. Todėl akivaizdu, kad esame nuliūdinti mūsų ambasadoriaus pasisakymais, kurie nepuošia jo paties ir kurie niekaip neatspindi klubo deklaruojamų vertybių“, – tąsyk lrytas.lt kalbėjo „Wolves“ klubo vadovas Martynas Pocius.

Į įvykusį skandalą trečiadienį sureagavo ir naujai pervadintos „Twinsbet“ arenos bei „Wolves“ klubo direktorius Andrius Žiauberis.

„Kiekviename versle būna rizikos, pradėję ambasadorių projektą, žinojome, kad dirbame su viešais asmeninis, kiekvienas iš jų yra asmenybė.

Kiekvienas iš mūsų gyvenime esame padarę klaidų, kai kurios būna ir skaudesnės, turime iš jų pasimokyti. Simas padarė klaidą, ji kainavo klubui ir įvaizdžio prasme. Mes neturėjome kito pasirinkimo, atsiskyrėme ir su Simu nebebendrajame“, – kalbėjo jis.

S.Kučas prisijungti prie klubo ambasadorių buvo pakviestas praėjusių metų rugsėjį. Tenisininkas – aistringas „Wolves“ gerbėjas.

„Esu didelis krepšinio gerbėjas ir dabar jau oficialiai klubo „Wolves“ krepšinio ambasadorius. Krepšinis nuo vaikystės yra mano gyvenime. Pats jį pažaidžiu su draugais trečiadieniais“, – tuomet „Stiliui“ džiaugėsi Simas. Tačiau džiaugsmas truko pusę metų.

Oficialiame „Wolves“ puslapyje nurodoma, kad šiuo metu, atsisveikinus su Simu, klubo ambasadoriai yra 7 žmonės.

Klubo vertybes visuomenėje atstovauja krepšininkai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, kovotojas Sergejus Maslobojevas, dainininkas Vytautas Medineckas-Ironvytas, vadybos ir komunikacijos specialistas Pavelas Kovtunecas, režisierius ir scenaristas Emilis Vėlyvis, promo agentė Gerda Cichockienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste